Demo Waves
- stereophonic
- Kontakt:
czy moze ktos z was instalował jakies demo Wavsa ? chciałem sie dowiedziec, jak działa tzn? czy jak niektore programy demo, przerywa prace co kilkanascie sekund , czy moze instluje sie i działa przez okreaslony czas .
Pozdrawiam Stereophonic
Re: Demo Waves
dzialaja bez ograniczen jakichkolwiek przez 14 dni - potem przestaja dzialac, chyba ze zautoryzujesz (a to oznacza dokonanie zakupu). po prostu demo to pelna wersja z wylacznikiem czasowym
fan dobrego brzmienia ;)
...czy moze ktos z was instalował jakies demo Wavsa ? chciałem sie dowiedziec, jak działa tzn? czy jak niektore programy demo, przerywa prace co kilkanascie sekund , czy moze instluje sie i działa przez okreaslony czas ....
Nic nie przerywa, dema Wavesa są w pełni funkcjonalne przez 2 tygodnie od zainstalowania. Pracuje się z nimi "normalnie", bez żadnych problemów.
Nic nie przerywa, dema Wavesa są w pełni funkcjonalne przez 2 tygodnie od zainstalowania. Pracuje się z nimi "normalnie", bez żadnych problemów.
..działa przez okreaslony czas ....
Po zainstalowaniu u mnie dzialał cały czas. Mozna swobodnie pracować.
Ponowne instalowanie już nic nie daje. Pakiet demo nie da się ponownie uruchomić po pierwszej instalacji i wykorzystaniu limitu czasu. Ale waro poznac zestaw.
Po zainstalowaniu u mnie dzialał cały czas. Mozna swobodnie pracować.
Ponowne instalowanie już nic nie daje. Pakiet demo nie da się ponownie uruchomić po pierwszej instalacji i wykorzystaniu limitu czasu. Ale waro poznac zestaw.
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
Ponowne instalowanie już nic nie daje.
Ale na siłę da się pracować dłużej, zawsze można przeinstalowywać system co 2 tygodnie
Ale na siłę da się pracować dłużej, zawsze można przeinstalowywać system co 2 tygodnie

- stereophonic
- Kontakt:
...Ponowne instalowanie już nic nie daje.
...
sa tacy Magicy co potrafia usunac takie pliki, to chyba gdzies w rejestrach sie instaluje , kiedys mozna było cofac date , ale teraz ju to nie działa ......

sa tacy Magicy co potrafia usunac takie pliki, to chyba gdzies w rejestrach sie instaluje , kiedys mozna było cofac date , ale teraz ju to nie działa ......
Pozdrawiam Stereophonic
ja tez slyszalem ze sa tacy magicy co potrafia zrobic tak ze nr seryjny silnika w samochodzie zmieniaja ze policja sie nie orientuje :D:D ale ponoc teraz to juz nie dziala /.. :)
fan dobrego brzmienia ;)
- stereophonic
- Kontakt:
...ja tez slyszalem ze sa tacy magicy co potrafia zrobic tak ze nr seryjny silnika w samochodzie zmieniaja ze policja sie nie orientuje :D:D ale ponoc teraz to juz nie dziala /.. :)...
Ale dowcip od Ciebie tryska :) az sie usmiałem. oj i co jeszcze poweisz ? bo nie wiem czy sie smiac ?
Ale dowcip od Ciebie tryska :) az sie usmiałem. oj i co jeszcze poweisz ? bo nie wiem czy sie smiac ?
Pozdrawiam Stereophonic
...Ponowne instalowanie już nic nie daje.
...
A po co przeinstalowywać system co 2 tygodnie.Wystarczy program ghost
I mam Windowsa w 3 minuty spowrotem,bez drugotrwałej instalacji.

A po co przeinstalowywać system co 2 tygodnie.Wystarczy program ghost
I mam Windowsa w 3 minuty spowrotem,bez drugotrwałej instalacji.