Witam.
Ostatnio sie zastanawialem czy da sie uzyc winampa jako wtyczki vst. Mianowicie chodzi mi o slupkowy analizator widma jaki jest w winampie. Czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat ?
Witam.
Ostatnio sie zastanawialem czy da sie uzyc winampa jako wtyczki vst. Mianowicie chodzi mi o slupkowy analizator widma jaki jest w winampie. Czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat ?
...
Witam.
Ostatnio sie zastanawialem czy da sie uzyc winampa jako wtyczki vst. Mianowicie chodzi mi o slupkowy analizator widma jaki jest w winampie. Czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat ?...
To mało dobrych i darmowych analizatorów lol -_- ? Każdy daw powinien mieć coś takiego.
Nie - winamp dzięki pluginowi DSP potrafi jedynie korzystać z pluginów VST do obróbki dźwieku
i tak jak kolega wyżej napisał - są nawet darmowe i znacznie lepsze wtyczki niż taki sobie analizatorek z winampa
Ten analizator z winampa bardzo mi przypadl do gustu bo ogladam go cale zycie :)
Jaki darmowy analizator (slupkowy) polecacie ? Znam VoxSPAN ale nie ma tam (chyba) mozliwosci podgladu słupkowego.
Dzięki za propozycje. Znam go jednak wg mnie SPAN lepszy...
Tak, chodzi o SŁUPKOWY analizator czestotliwosci.
Ktory jeszcze jest godny uwagi ?