Czy urządzenie podane w temacie można kupić na terenie Polski? Jeśli tak to gdzie? Co o nim sądzicie? Pozdrawiam
Teenage Engineering OP-1
- MartinRosa
Re: Teenage Engineering OP-1
...Czy urządzenie podane w temacie można kupić na terenie Polski? Jeśli tak to gdzie? Co o nim sądzicie? Pozdrawiam
...
nie nie można, kolejne 500 sztuk poszło na pniu bezpośrednio od producenta, ja się załapałem w pierwszej partii, polecam, maszyna jest niesamowita, zapraszam na maila ponieważ potrzebuję pieniędzy i noszę się z zamiarem sprzedaży, ale waham się bo strasznie mi żal jej się pozbywać filemono11@vp.pl
[addsig]

nie nie można, kolejne 500 sztuk poszło na pniu bezpośrednio od producenta, ja się załapałem w pierwszej partii, polecam, maszyna jest niesamowita, zapraszam na maila ponieważ potrzebuję pieniędzy i noszę się z zamiarem sprzedaży, ale waham się bo strasznie mi żal jej się pozbywać filemono11@vp.pl
[addsig]
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
- MartinRosa
Ja osobiście nie jestem zainteresowany kupnem (póki co) z prostych przyczyn. Trzeba mieć na podobną zabawkę pieniądze. Może mimo tego ktoś czytając ten temat napisze na maila ;)
Filmy przedstawiające możliwości tego cacka są oniemiające i dlatego jestem ciekaw wrażeń osób, które to mają. To smutne, że nie można u nas tego nabyć jak napisałeś. W googlach również nic.
Lakiernik, powahaj się jeszcze z miesiąc ok? ;) Jak wrócę z wakacji to poważnie rozważę kupno tego cuda.
www.myspace.com/pchelki
- MUSICTOOLZ
Cześć,
śmiało kontaktujcie się z Musictoolz, OP-1 jest już zamówiony :)
Najlepiej bezpośrednio ze mną na maila: konrad@musictoolz.pl
Pozdrawiam,
Konrad
[addsig]
śmiało kontaktujcie się z Musictoolz, OP-1 jest już zamówiony :)
Najlepiej bezpośrednio ze mną na maila: konrad@musictoolz.pl
Pozdrawiam,
Konrad
[addsig]
konrad@musictoolz.pl
www.musictoolz.pl
www.musictoolz.pl
...Lakiernik, powahaj się jeszcze z miesiąc ok? ;) Jak wrócę z wakacji to poważnie rozważę kupno tego cuda....
Się powaham zatem :)
Się powaham zatem :)
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
- Soundscape
- Kontakt:
Wykopuję temat. Dzięki uprzejmości dystrybutora mogłem "podusić to cudo". Dla zainteresowanych jak to brzmi, link: Teen Engineering OP-1 Demo
Pozdrawiam!
[addsig]
Pozdrawiam!
[addsig]