...
Windows 7 nie jest za darmo. Tym samym wypowiedź się nie trzyma całości. Niby za darmo ale jednak nie za darmo....
Nie łap mnie na siłę za słowa ok? Nie wypowiadałem się o systemie operacyjnym. Skoro czepiasz się na siłę to spieszę ze sprostowaniem: Kupiłem nowy komputer wraz z systeme operacyjnym. Postanowiłem uzywać wersji 64 i już. Podczas instalacji wyszło że mam 2 niedziałające programy,przy czym wiele innych zadziałało normalnie. Postanowiłem więcej nie uprawiać szlachetnego frajerstwa. Nie chodzi tu o wspieranie piractwa, prześleź sobie moje posty, a przekonasz się że na freewarowy soft wpadłem już bardzo dano temu. Ja potrafię sobie radzić w ten sposób! Coś cię dziwi? Przecież się da.
...
Ale czego oczekiwałeś? Że ze wszystkim będzie łatwo? Czy kupując nowy samochód spodziewasz się, że będziesz mógł skorzystać z części zamiennych ze starych aut? Tak samo jest z oprogramowaniem. Narzekanie na to, że na nowym systemie nie zadziałał soft sprzed lat chore, nie dopatruj się łapaniu za słówka, freeware to jedna rzecz, a wymaganie żeby stare (zarówno free jak i płatne) działało na nowym, to druga sprawa, każda tyczy się czegoś innego.
Jeszcze raz podkreślam, że nie odniosłem się do tego, że możesz sobie poradzić na sofcii za free, tylko do tego, że przestawiasz się na nową platformę a cierpisz że nie działa stare - bzdura u podstaw.