Drops i Ktm - jak narazie najsensowniejsze odpowiedzi.
...
Może daj nam w ogólę szansę posłuchać Twojego kawałka bedziemy wiedzieć o czym rozmawiamy, po za tym inni mają rację wdzisiejszych czasach liczą się ZNAJOMOŚĆI, a nie umiejętności ( one oczywiście tęż są potrzebne ale bez pierwszego nic nie zdziałasz) i choć nikt Ci tego nie powie w prost to taka jest prawda;p
Chętnie zamieściłbym ten kawałek jednak nie wiem czy ma to większy sens...Przewertowałem już nie jeden podobny temat i zazwyczaj danie tu linka do wałka jest jak otworzenie puszki pandory.
Nie chcę aby temat jak wiele innych zszedł na pitolenie kto jest lepszy , kto gorszy a kto jeszcze ma lepsze alufelgi albo czy Madonna się o niego cycem nie otarła.
Mogę tylko powiedzieć że ów kawałek napewno nie jest "niszowy" brzmienie jak i całokształt typowo komercyjne jeśli mogę tak rzec , od ręki mógłby być grany na większych imprezach.
W produkcji jest także drugi o podobnym "feelingu".
Co do promocji to właśnie w tym tkwi szkopuł , ponieważ jeżeli wrzucę ów kawałek czy ogólnie swoje produkcje spod tego "projektu" w neta to co potem z nimi zrobię ? pójdą na przysłowiowy śmietnik a szkoda mi ich... Dobre labele nie wydadzą niczego co poszło już "w świat" o tym chyba mówić nie muszę ?
Po prostu szkoda mi mojej roboty , to jest sedno.