Witam
O co właściwie chodzi z tym "wyślij demo"? Wysłałem tam demo z miesiąc temu i żadnej odpowiedzi ?!
[addsig]
Witam
O co właściwie chodzi z tym "wyślij demo"? Wysłałem tam demo z miesiąc temu i żadnej odpowiedzi ?!
...
Witam
O co właściwie chodzi z tym "wyślij demo"? Wysłałem tam demo z miesiąc temu i żadnej odpowiedzi ?! ...
Ja wysłałem 3 miesiące temu i przestałem już liczyć na jakąkolwiek reakcje. Swoją drogą podejrzewam, że przyczyną zignorowania była informacja, że utwór zostanie wydany w polskim net-labelu co jakby powoduje, że plik chyba (?) nie jest już demem (?). Oczywiście w regulaminie nie doczytałem się takiego ograniczenia dlatego - mimo wszystko - przesłałem..
Jest jeszcze możliwość, że utwór nie był dość słaby, aby go zbesztać, ani zbyt dobry, aby się nim zachwycać ;)
Z tego, co pamiętam, od chwili wysłania dema czekałem na konkretną odpowiedź na pewno grubo ponad miesiąc, a pewnie i więcej, ale już dobrze nie pamiętam. Cierpliwości :)
Rozumiem że te osoby zostaną pinformowane mailem ?
No chyba, że odpowiada wam "preview" numeru......
Przecież to ma być demo/demonstracja czyli tak jakby preview :D
...
No chyba, że odpowiada wam "preview" numeru......
Przecież to ma być demo/demonstracja czyli tak jakby preview :D
...
No nie do końca, w przypadku 10-minutowego utworu (który żeby się zmieścić w 7 MB musiałby mieć koszmarną jakość) preview miałby może 4-5 minut, chodzi o wyciszenia i przejścia do dalszych fragmentów numeru, co jednak też spacza finalny odbiór. W elektronice kluczowy jest cały numer, nie jumping po fragmentach.