Witam, moje pytanie dotyczyć będzie perkusji elektronicznej. Niestety, po długich poszukiwaniach w internecie, nie udało mi się odnaleść sklepów bądź osób prywatnych, które sprzedawałyby perkusję elektroniczną w zakresie cenowym do 1500 zł (max). Potrzebny mi jest zestaw perkusyjny z przeznaczeniem tylko i wyłącznie do ćwiczeń, w warunkach domowych (blok=mieszkanie), tak więc jakość próbek nie musi być super, hiper, bardzo dobra. To samo jeśli chodzi o firmę - nie kupuję ww. perkusji elektronicznej ze względu na markę - raczej ze względu na potrzebę sytuacji, tak więc jest to jak najbardziej wydatek bydżetowy. Prosiłbym kolegów forumowiczów o pomoc jeśli chodzi o tą sprawę.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
P.S. W rozliczeniu, w zależności od ceny instrumentu oczywiście, mogę również zaoferować różny sprzęt studyjny firm takich jak , MXL, DBX, Lexicon czy Sennheiser.
Perkusja elektroniczna - pytanie
Re: Perkusja elektroniczna - pytanie
Witam, Czyżby niniejszy temat był kolegom forumowiczom, aż tak odległy ? Pozdrawiam
Hmm. Jezeli tylko do cwiczen to w multiefekcie Digitech RP400 jest automat. Zobacz najnowasze EiS.
GG: 3867380 *****Gdańsk*****
I jest w tym przedziale cenowym, tylko nie wiem jak to brzmi, czytalem tylko test:)
GG: 3867380 *****Gdańsk*****
...Hmm. Jezeli tylko do cwiczen to w multiefekcie Digitech RP400 jest automat. Zobacz najnowasze EiS. ...
Witam, zaszło pewne nieporozumienie. Nie chodziło mi o automat perkusyjny tylko o perkusję elektroniczną, czyli: pady + moduł brzmieniowy, a to dwie różne rzeczy. Pozdrawiam
Witam, zaszło pewne nieporozumienie. Nie chodziło mi o automat perkusyjny tylko o perkusję elektroniczną, czyli: pady + moduł brzmieniowy, a to dwie różne rzeczy. Pozdrawiam
witam
W bodajże marcowym numerze EiS był testowany przez M.Doborskiego JAKIS REWELACYJNY ROLAND , LECZ NIE PAMIETAM NAZWY. Posiada on pady do gry ( palcami) no i moduł . Zobacz na stronę Rolanda . Firma ta ma w swojej ofercie chyba więcej takich cacuszek
jol
W bodajże marcowym numerze EiS był testowany przez M.Doborskiego JAKIS REWELACYJNY ROLAND , LECZ NIE PAMIETAM NAZWY. Posiada on pady do gry ( palcami) no i moduł . Zobacz na stronę Rolanda . Firma ta ma w swojej ofercie chyba więcej takich cacuszek
jol
Muzyk