Witam :)
W najnowszym numerze Estrady i Studio , a dokładniej w artykule 'Procesory efektów dla początkujących' jest napisane że pliki do przykładów, z tego ów artykułu, ściągnę ze strony www.eis.com.pl . Dokładnie miały być przy spisie treści lutowego numeru. Jednak zajrzałem w podane miejsce i nic tam nie ma... Pomoże mi ktoś ? Gdzie mogę dostać te pliki ?
Pozdrawiam serdecznie.
Gdzie są pliki .wav do artykułu?
Re: Gdzie są pliki .wav do artykułu?
...Gdzie mogę dostać te pliki ?...
"Procesory efektów dla początkujących" jest artykułem licencyjnym i niestety nie otrzymaliśmy jak dotąd jeszcze owego pliku. Jak tylko będzie dostępny - przypuszczam, że do końca tego tygodnia - natychmiast wszech i wobec powiadomię.
Bardzo przepraszamy za całe zamieszanie.
[addsig]
"Procesory efektów dla początkujących" jest artykułem licencyjnym i niestety nie otrzymaliśmy jak dotąd jeszcze owego pliku. Jak tylko będzie dostępny - przypuszczam, że do końca tego tygodnia - natychmiast wszech i wobec powiadomię.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Dziękuję za informację

Wspomniane pliki z przykładami są już dostępne na naszym serwisie: efekty-przykladowe_pliki.zip (ok. 24 MB).
[addsig]
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS