Zlot fanów homerecordingu?
Co o tym sądzicie? LINKS
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Re: Zlot fanów homerecordingu?
Ja myśle, że będzie to bardzo fajne spotkanie, Ja napewno się tam wybiore. Co prawda tylko w pierwszy dzień bo nie mam czasu na całe szkolenie, ale na pokaz sprzętu w siedzibie firmy na pewno przyjdę. Byłem tam i dowiadywałem się co i jak i będzie bardzo fajnie. Będzie można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy na temat sprzętu, będzie można wypróbować sprzęt itd. Ja tam będę na pewno. Wam też polecam.
Music makin\' all the time, couse im full of sounds, that\'s my life...
-
Witam , jako organizator tegoż zlotu serdecznie zapraszam , postaram się również udzielić tutaj wyczerpujących informacji odnosnie tego przedsięwzięcia .
mnie zastanawia co firmy Dynacord i Electro-Voice mają wspólnego z homerecordingiem...
[b] Tutaj klikamy: [url]http://www.youtube.com/watch?v=r3NSBzoEXkY[/url] i muzyki słuchamy [/b]
-
...
mnie zastanawia co firmy Dynacord i Electro-Voice mają wspólnego z homerecordingiem......
Pewnie nic , ale prezentacje zobaczyć warto , bo jest niejako przy okazji .
A o której to się wszystko zaczyna?
Music makin\' all the time, couse im full of sounds, that\'s my life...
- Miłaszewski
...A o której to się wszystko zaczyna?...
sympatyczny pomysl
...Pewnie nic , ale prezentacje zobaczyć warto , bo jest niejako przy okazji...
Koledze andrzej887 pewnie nie wypadało napisać więcej, za to ja mogę spokojnie zrobić to za niego
.
Otóż jeśli ktoś zadaje sobie pytanie czy prezentacje, kursy, zloty i inne mniej lub bardziej gromadne przedsięwzięcia w temacie tego, czym się zajmujemy mają jakikolwiek sens, to odpowiem tak: otóż mają.
Ich jedyną wadą jest to, że trzeba wreszcie ruszyć swe przyrodzenie, a czasem i nawet coś zapłacić. Za to zalet jest co niemiara. Choćby już prosty fakt spotkania się z ludźmi myślącymi podobnymi kategoriami (i ich opiniami), przez uzyskanie informacji zwykle niedostępnych szerokiej gawiedzi (bo jeśli ktoś myśli, że przez internet wszystkiego się dowie, to jest w mocno błędnym błędzie), po zwykłe ludzkie zachowania - czyli znajomości, tudzież czasem bezcenne wręcz kontakty.
Mając powyższe na uwadze oraz fakt, iż imprezę organizuje ta sama grupa, która dorocznie przeprowadza wręcz genialnie Zlot Muzyków i Miłośników Techniki Muzycznej (ostatni: Charzykowy 2009) to macie jak w banku, że nie wyrzucicie baz sensu nawet złocisza.
Nie wierzę, że jeśli ktoś z Was był na wspomnianym Zlocie nie potwierdzi powyższych mych słów
[addsig]
Koledze andrzej887 pewnie nie wypadało napisać więcej, za to ja mogę spokojnie zrobić to za niego

Otóż jeśli ktoś zadaje sobie pytanie czy prezentacje, kursy, zloty i inne mniej lub bardziej gromadne przedsięwzięcia w temacie tego, czym się zajmujemy mają jakikolwiek sens, to odpowiem tak: otóż mają.
Ich jedyną wadą jest to, że trzeba wreszcie ruszyć swe przyrodzenie, a czasem i nawet coś zapłacić. Za to zalet jest co niemiara. Choćby już prosty fakt spotkania się z ludźmi myślącymi podobnymi kategoriami (i ich opiniami), przez uzyskanie informacji zwykle niedostępnych szerokiej gawiedzi (bo jeśli ktoś myśli, że przez internet wszystkiego się dowie, to jest w mocno błędnym błędzie), po zwykłe ludzkie zachowania - czyli znajomości, tudzież czasem bezcenne wręcz kontakty.
Mając powyższe na uwadze oraz fakt, iż imprezę organizuje ta sama grupa, która dorocznie przeprowadza wręcz genialnie Zlot Muzyków i Miłośników Techniki Muzycznej (ostatni: Charzykowy 2009) to macie jak w banku, że nie wyrzucicie baz sensu nawet złocisza.
Nie wierzę, że jeśli ktoś z Was był na wspomnianym Zlocie nie potwierdzi powyższych mych słów

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
Z przykrością informuję że zlot jest odwołany z powodu małej liczby zainteresowanych ww tematem .