Oktava mk319 czy sE 2200T

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
eMTeeR
Kontakt:
Oktava mk319 czy sE 2200T

Post autor: eMTeeR » niedziela 10 sty 2010, 01:38

Witam! Wiem wiem ze jeden z powtarzajacych sie czesto tematow, ( przynajmniej podobny ) i jeden z powtarzajacych sie wstepow i  bla bla bla:P Ale dobra nie o tym tu mowa. Co sadzicie o "legendarnej" juz oktavie mk 319 a lampowym se 2200T? Porownywal ktos moze oba te mikrofony ktory byscie polecili? A jesli oktava to jaki preamp do niej (tak w granicach 800 zl ). Zaznacze ze mikrofon poszukuje glownie do wokalu ( meski/damski ). Moze ktorys z tych preampow bedzie w sam raz?: Beringer T1953 lub SMPro Audio TB 101. Jesli jednak sE moze dokupic do niego mixer compact 4? Niestety na nic wiecej mi nie pozwala budzet.

PS: Jakby ktos mial jakies probki byl bym bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Awatar użytkownika
eMTeeR
Kontakt:

Re: Oktava mk319 czy sE 2200T

Post autor: eMTeeR » niedziela 10 sty 2010, 01:51

...
Witam! Wiem wiem ze jeden z powtarzajacych sie czesto tematow, ( przynajmniej podobny ) i jeden z powtarzajacych sie wstepow i  bla bla bla:P Ale dobra nie o tym tu mowa. Co sadzicie o "legendarnej" juz oktavie mk 319 a lampowym se 2200T? Porownywal ktos moze oba te mikrofony ktory byscie polecili? A jesli oktava to jaki preamp do niej (tak w granicach 800 zl ). Zaznacze ze mikrofon poszukuje glownie do wokalu ( meski/damski ). Moze ktorys z tych preampow bedzie w sam raz?: Beringer T1953 lub SMPro Audio TB 101. Jesli jednak sE moze dokupic do niego mixer compact 4? Niestety na nic wiecej mi nie pozwala budzet.

PS: Jakby ktos mial jakies probki byl bym bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
...

A i jeszcze jedno bo po ciezkim dniu prawie zapomnialem:P Co powiecie jeszce na Rode NTK podlaczonego pozniej pod maye 44?

ODPOWIEDZ