Witam! Możecie pomóc w znalezieniu uchwytu stereo, który ma może więcej długości niż ok. 20 cm...
Ja jedynie znalazłem w Novamusic...
Na 3 metrowym statywie chce mieć dwa mikrofony do ujęć stereo a statyw mam jeden... Help me!
Witam! Możecie pomóc w znalezieniu uchwytu stereo, który ma może więcej długości niż ok. 20 cm...
Ja jedynie znalazłem w Novamusic...
Na 3 metrowym statywie chce mieć dwa mikrofony do ujęć stereo a statyw mam jeden... Help me!
mam takie coś od Widlickiego ale rozstaw wynosi 18cm. Po co ci więcej?
...
Używamy od lat m.in. oryginalnych DPA, z naniesioną podziałką i bez niej (dystrybutor - Audiostacja), z tym że to jest długość max 54cm, w przypadku potrzeby pracy z rozstawem do 90cm mamy inne specjalne na podwójnych szynach (rozstaw większy od metra) lub łączymy dwa w jeden. Oczywiście cena tych oryginalnych nie jest mała.
...
mam takie coś od Widlickiego ale rozstaw wynosi 18cm. Po co ci więcej?...
A do techniki AB schoeps podaje rozstaw mikrofonów 36 cm
Ostatnio przy nagrywaniu organów lepszy efekt osiągnąłem mając własnie majki od siebie o ok. 40 cm niż tak koło 20... tyle, że ani statyw ani majki wtedy nie były moje... Dlatego szukam czegoś większego...
Ostatnio przy nagrywaniu organów lepszy efekt osiągnąłem mając własnie majki od siebie o ok. 40 cm niż tak koło 20... tyle, że ani statyw ani majki wtedy nie były moje... Dlatego szukam czegoś większego...
...
Jakie to byłu organy?
Jakie to byłu organy?...
Mollin 27 głosów umieszczone w sali koncertowej.
...
http://www.avlex.com/pdfs/Superlux%20MA90%20Data%20Sheet.pdf
cirka 70 ojro. ...
wielkie dzięki;)