Witam
Polećcie mi jakąś dobrą książke po polsku zwiazaną z realizacją dzwięku. Chciałbym aby była w miare łatwa w przyswojeniu a nie skomplikowana i bez objaśnień. Chciałbym ją uzupełnić wykłady zwiazane właśnie z realizacją dzwięku.
Pozdrawiam
Witam
Polećcie mi jakąś dobrą książke po polsku zwiazaną z realizacją dzwięku. Chciałbym aby była w miare łatwa w przyswojeniu a nie skomplikowana i bez objaśnień. Chciałbym ją uzupełnić wykłady zwiazane właśnie z realizacją dzwięku.
Pozdrawiam
...
Witam
Pozdrawiam...
Polecam pozycję "Cyfrowe przetwarzanie dźwięku" autor Russ Haines.
"Digital Audio" wydawnictwa HELION. Prosto, łopatologicznie, dużo obrazków i dla w miarę świerzych ludzi naprawdę użyteczne
"Podstawy nagłośnienia i realizacji nagrań" Krzysztof Sztekmiler wyd. WKŁ
Genialna książka.
...
Genialna książka....
Potwierdzam :)
Koledzy, ja nie wiem co wybrać... nie chce kupować paru książek bo pójdą w kąt a tym czasem każdy pisze co innego.
...Zdecydowanie ta ostatnia jest właśnie o realizacji, na dodatek ma płytę ze świetnymi przykładami. Pozostałe nie są o realizacji tylko raczej o technologiach.
A moze ktos zna ksiazke ktora glownie skupia sie na obrobce wokalu? ...
Łukaszek, nie osłabiaj. Znowu "masteringi wokalu".:)
Twoje uszy są najlepsze do obróbki wokalu:)
...
...
Genialna książka....
Potwierdzam :)
...
Z ciekawości właśnie kupiłem ją na allegro, cena ok. 46,9 zł więc nie zdewastuje budżetu, a może pomoże :)