autor: Tasiorowski » niedziela 30 sie 2009, 15:32
...
...
Czy ktoś z was miał może do cyznienia z tym sklepem:
http://www.newpro.sklepyinternetowe.net/
Strona wyglada troche podejrzanie, ale powołują się na PSRD i Krzysztofa Maszotę. Pytam, bo zasatnawiam się nad blue sky exo a u nich cena jest wyjatkowo atrakcyjna :)...
Tak to sklep Pana Krzysztofa. Moja rada, dokladnie sie dowiedz jaka jest cena towaru, bo ja tez bym sie nabral. Chyba maja kiepsko sie znaja na aktualizacjach stron internetowych, bo tez chcialem u nich kupic pewnien towar i sie ucieszylem ze maja tak niskie ceny, po czym wylano mi wiadro zimnej wody mowiac "...jak Pan wie, stawki Euro, oraz Dolara sie zmieniaja i ceny podane na stronie sa z przed kilku miesiecy..." - Panie Krzysztofie wstyd, by tak ludzi kolowac, bo jesli kursy prowadzone przez Pana sa na takim poziomie jak Panski sklep, to wspolczuje ludziom ktorzy pozniej nagrywaja u Pana kursantow. Bez urazy, ale badzmy profesjonalistami....
Niestety, ale te kursy są prowadzone na takim poziomie. Byłem 2 lata temu, i o ile nic się nie zmieniło, to żenua. Dobre dla absolutnych amatorów, bezwartościowe dla kogoś, kto już coś poczytał na forum, wie co to interface i kompresor. W dodatku forma kursu nie zgadzałą się z reklamą. Miałą być kapela, podczas nagrywania której, opisywane jest wszystko "in practic". Niestety kapeli nie było, a kurs opierał się on pokazywanie na rzutniku slajdów z LOGICA, i paplaniny, jakie wtyczki, itd. Sprzęt, który tam stoi, to też średnia małego studia projektowego. Zdecydowanie nie warte 1000 zł. Za tą kasę lepiej sobie wziąć duże fajne studio na dzień, z realizatorem i pogadać z nimn od serca przez parę godzinek przy piwie
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141