Ostanio słuchając pewnej płyty zrealizowanej w stere usłuszałem własnie dzwiek " z tyłu" czy moze macie jakies patenty jak takie cos zrobic ??
Pozdrawiam
Ostanio słuchając pewnej płyty zrealizowanej w stere usłuszałem własnie dzwiek " z tyłu" czy moze macie jakies patenty jak takie cos zrobic ??
Pozdrawiam
Mógłbyś to bardziej sprecyzować ?
...Ostanio słuchając pewnej płyty zrealizowanej w stere usłuszałem własnie dzwiek " z tyłu" czy moze macie jakies patenty jak takie cos zrobic ?
Pozdrawiam
Można np. tak....
...
...Ostanio słuchając pewnej płyty zrealizowanej w stere usłuszałem własnie dzwiek " z tyłu" czy moze macie jakies patenty jak takie cos zrobic ?
Pozdrawiam
Można np. tak....
Hej
Wypas podobalo mi sie, choc spodziewalem sie calkiem czego innego
Hej
...
...
ok słuchajac matreriału na słuchawkach słysze dzwieki które zachodza mnie od strony pleców... to tak jest robione w systemach 5.1 jak helikopter lata nad głowa.. tylko ze tu mamy stereo...
macie na to jakis patent?????
btw.
chcecie sie posmiac to zapraszam na igraszki z monty pythonem:)
pozdrawiam
...
...
...
ok słuchajac matreriału na słuchawkach słysze dzwieki które zachodza mnie od strony pleców... to tak jest robione w systemach 5.1 jak helikopter lata nad głowa.. tylko ze tu mamy stereo...
macie na to jakis patent?????
btw.
chcecie sie posmiac to zapraszam na igraszki z monty pythonem:)
pozdrawiam...
Hej
A jak sluchasz tego samego materialu na monitorach (oczywiscie stereo) to efekt jest ten sam??
pytam poniewaz na sluchawkach sa troszke inne efekty psychoakustyczne.
Hej
...jeśli słyszysz ten efekt tylko w słuchawkach to szukaj w google "binaural recording"
A patent z blondynką powinien zadziałać, gdyby użyć dwóch mikrofonów... i może jeszcze modelu głowy?...
moze sprostuje tu nie chodzi o nagrywanie z mikrofonów tylko jak to ustawic w DAW bo w produkcji której słuchałem była to stopa elektroniczna a ja bym chciał innego własnie jakby fxa uzyc .
efekt ten wystepuje tylko na słuchawkach.