...Jeszcze raz dzięki

. Byłem właśnie na etapie odkupowania swego, niepopatrznie sprzedanego Bitstream 3X - ten ma zawodową edycję SysExów. Tyle, że przecież zawsze lepiej wydać mniej niż więcej
Swoją drogą numer z SysExami na tej BCR-ce jest mocno przedni, ciekawe czy udałaby się taka akcja z kontrolerami innych producentów?
I jeszcze jedno jeśli można, czy na pokładzie swego BCR masz najnowszy OS?
...
Niedawno wgrałem 1.10, ale z wcześniejszym nie było żadnych problemów.
Nie miałem specjalnych doświadczeń z innymi kontrolerami, o Bitstreamie trochę czytałem, super sprzęt, ale jego cena spowodowała że zacząłem szukać alternatywy. BCR od dawna się do mnie "uśmiechał" lecz też wydawał mi się być nieczuły na SysExy, bardzo długo szukałem aż znalazłem na jakimś amerykańskim forum info że jednak można.To nabyłem, i to za dobrą cenę, a w naszym cudnym kraju w sklepie coś koło 760 PLN. Masakra.
Muszę jeszcze wymyślić jakiś patent na spowolnienie przesyłanych danych by móc sterować wspomnianym wcześniej Korgiem DSS1.On się broni, ale nie poddam się tak łatwo. Może masz jakiś pomysł? Myślałem żeby dane na jakimś kanale leciały przez MidiOX , ustawić niską przepustowość bufora. Niestety nie pogodziłem jeszcze jego pracy z DAWem (rezerwuje we/wy), jeszcze nie wiem czy to jest w ogóle do zrobienia.
[addsig]