Korg Pa1x - brak banku rytmów

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
badziej
Korg Pa1x - brak banku rytmów

Post autor: badziej » czwartek 04 cze 2009, 18:35

mam pytanie do użytkowników korga pa1x. Pozyczyłem od kolegi taki własnie instrument i troche w nim grzebałem i nacisnełem cos nie tak i sie zawiesił. Przez co wywalilo cały bank rytmów (latin1) troche to dziwne bo wydawało mi sie ze sa przypisane na stałe.
co proponujecie zrobic??? nowy system, czy mozna to dograc jakoś??

pozdrawiam

Awatar użytkownika
metronomus

Re: Korg Pa1x - brak banku rytmów

Post autor: metronomus » czwartek 04 cze 2009, 19:23

...mam pytanie do użytkowników korga pa1x. Pozyczyłem od kolegi taki własnie instrument i troche w nim grzebałem i nacisnełem cos nie tak i sie zawiesił. Przez co wywalilo cały bank rytmów (latin1) troche to dziwne bo wydawało mi sie ze sa przypisane na stałe.

pozdrawiam...
Można załadować ten bank.
Napisz który to Bank wg numeracji, i górny czy dolny (napisy nad przyciskiem czy pod)to odeślę CI mailem t bank i załadujesz go. Jak będzie problem to przekręcisz do mnie to CI powiem jak to zrobić
Stary chałturnik :-)

badziej

Re: Korg Pa1x - brak banku rytmów

Post autor: badziej » piątek 05 cze 2009, 13:40

......mam pytanie do użytkowników korga pa1x. Pozyczyłem od kolegi taki własnie instrument i troche w nim grzebałem i nacisnełem cos nie tak i sie zawiesił. Przez co wywalilo cały bank rytmów (latin1) troche to dziwne bo wydawało mi sie ze sa przypisane na stałe.

pozdrawiam...
Można załadować ten bank.
Napisz który to Bank wg numeracji, i górny czy dolny (napisy nad przyciskiem czy pod)to odeślę CI mailem t bank i załadujesz go. Jak będzie problem to przekręcisz do mnie to CI powiem jak to zrobić...
jest bank prawdopodobnie 11 , pirwszy od dołu (latin 1 )
moj mail pablo213@op.pl

dzieki za pomoc:)

ODPOWIEDZ