Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
tigergold
Digital Village - najtańszy sklep?
autor: tigergold » piątek 23 sty 2009, 00:38
Digital Village - www.dv247.com
Czy znacie tańszy sklep w europie? Do tej pory kupowałem w thomann'ie aż tu dziś kolega mnie nawrócił. Przy obecnych kursach walut sprzęt od nich wypada nawet do 35% taniej. Gdybym wiedział o nim w zeszłym miesiącu zaoszczędziłbym wiele piniążków... Ponoć sklep godny polecenia. Mam zamiar zamówić conieco, ale zapytuję czy znacie jeszcze tańszy?
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
-
AdamZ
...
Digital Village - http://www.dv247.com BBCode u2 End -->
Czy znacie tańszy sklep w europie? Do tej pory kupowałem w thomann'ie aż tu dziś kolega mnie nawrócił. Przy obecnych kursach walut sprzęt od nich wypada nawet do 35% taniej. Gdybym wiedział o nim w zeszłym miesiącu zaoszczędziłbym wiele piniążków... Ponoć sklep godny polecenia. Mam zamiar zamówić conieco, ale zapytuję czy znacie jeszcze tańszy?
...
Ja również wcześniej zaopatrywałem się w Thomann bo był moment , że nie mieli konkurencji.W tej chwili różnica jest bardzo duża. Od jakiegoś czasu Digital Village lub absolutemusic. W DV nawet udało mi się wytargować lepszą cenę telefonicznie.Zdaje się , że o jakieś 100-150 euro w stosunku do proponowanej. Fakt , że kupowałem w sumie za ponad 2 tys euro , ale w takim thomann nikt nie chce rozmawiać na takie tematy.
[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
-
roomradio - Posty:45
autor: roomradio » piątek 23 sty 2009, 08:40
DV to naprawdę dobry sklep! wiele sprzętu kupuję od nich, i jestem bardo zadowolony. Nie orientowałem się apropo wysyłki do Polski, wysyłka w uk do 2 dni ! i wszystko bardzo ładnie zapakowane!
Choć jeśli będziecie kupować coś czego nie mają w magazynie, poczekacie sobie nawet miesiąc - czyli dacie tak naprawdę im miesięczna pożyczkę bezprocentową!!!
Dla przykładu (zamówiłem mixer za ponad 1000funtow czas oczekiwania w opisie od 5 - 12 dni - a tu dostaje @, ze muszę poczekać ok miesiąca bo czekają za towarem ze stanów) oczywiście te 1000funciakow automatycznie pobrane z konta tego samego dnia). Bez problemów można zrezygnować z zamówionego towaru, a zwrot pieniędzy uzyskujesz po 2 dniach. Wiec jesli nie przeszkadza Wam czekanie ... to jest naprawdę tanio!!
Czy jest jakiś tańszy sklep... chmm prawdopodobnie coś w stanach...
Choć teraz już nie wiadomo - kury maja wzloty i upadki, trzeba trafić na dobry kurs!
jesli mixer ... oby nie w thomanie ... cena w kosmos! cena tych samych mixerow w uk o 30 -40 % taniej
za to drobnica ... statywy, kable itp thomann jak najbardziej...
pozdrawiam
PS.. aaa i nie zapominajcie tez o cenach wysyłki np z uk! ...wiec nie wiadomo co komu się opłaca..