...Czeka Cię sporo nagrań zanim będziesz umiał zrobić coś w stylu znanych kapel o których piszesz. To nie wynika z faktu użycia taśmy ale z wielu innych, ale tego nie przeczytasz tutaj na forum. Więc po prostu załaduj taśmę i wio! Za rok będziesz kilka razy mądrzejszy.
...............................
To bardzo ciekawe, własnie ja uważam że "to wszystko" taturalnosc reprodukcji, polot itd wynika z użycia tasmy....
Gdyby tak było, to realizator nie byłby potrzebny, bo wystarczyłby operator taśmy.
Jak nagrać na 100-tkę zespół rockowy?
- macandroll
Muzyk, gitarzysta
Re: Jak nagrać na 100-tkę zespół rockowy?
To bardzo ciekawe, własnie ja uważam że "to wszystko" taturalnosc reprodukcji, polot itd wynika z użycia tasmy....
Na pewno nie.
Na pewno nie.

...To bardzo ciekawe, własnie ja uważam że "to wszystko" taturalnosc reprodukcji, polot itd wynika z użycia tasmy....
...Na pewno nie.
...
Dajcie spokój. Toż widać wyraźnie, iż kolega jest tak zakręcony, iż oprócz kłopotów z własną klawiaturą ma jeszcze podobne ze zrozumieniem samego tematu, pisanego tekstu, ... czegokolwiek.
Żal odwłok ściska
[addsig]
...Na pewno nie.

Dajcie spokój. Toż widać wyraźnie, iż kolega jest tak zakręcony, iż oprócz kłopotów z własną klawiaturą ma jeszcze podobne ze zrozumieniem samego tematu, pisanego tekstu, ... czegokolwiek.
Żal odwłok ściska

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
- AllShotgun
hahah dlaczego ludzie którym brakargumetów uciekaja sie do oczerniania osoby. nierozumiem wlasnegotematu - no bez przesedy to było fanie bo ty go nierozumiesz najbradziej widze po twoim tekscie , może zaczne pisac ludziom w twoim stylu ahaha. To cie wogule kultury uczył ?
Cześc jestem gitarzystą już 13 lat i studentem dzienikarstwa. Bardzo lubie home-recording, mam E-mu 0404...
- AllShotgun
beznadziejny przypadek - to klsyka na tym forum już, chyba zrezygnyje z pisania tutaj
Cześc jestem gitarzystą już 13 lat i studentem dzienikarstwa. Bardzo lubie home-recording, mam E-mu 0404...