Alesis M1 Active 620 - zamienić na tańsze?
no 2 lata temu jeszcze alesisy nie mialy konkurencji - obecnie jest masa duuuuzo lepszych odsluchow
Re: Alesis M1 Active 620 - zamienić na tańsze?
...no 2 lata temu jeszcze alesisy nie mialy konkurencji - obecnie jest masa duuuuzo lepszych odsluchow...
obecnie sprzedaje moje.. może ktoś chce? ;)
hmmm, ktoś zna w Krakowie jakiś inny dobry sklep muzyczny,
jak na razie www.rnr.pl moim zdaniem zasługuje na uznanie, ale tam głównie alesisy, fostexy, samsony, nie widziałem Mackie ani Esi
pozostałe sklepy są, że tak powiem instrumentalnie klasyczne
Wharfedale Pro 8.2 Pro Active? ktoś zna tą maszynę? cena za komplet
obecnie sprzedaje moje.. może ktoś chce? ;)
hmmm, ktoś zna w Krakowie jakiś inny dobry sklep muzyczny,
jak na razie www.rnr.pl moim zdaniem zasługuje na uznanie, ale tam głównie alesisy, fostexy, samsony, nie widziałem Mackie ani Esi
pozostałe sklepy są, że tak powiem instrumentalnie klasyczne
Wharfedale Pro 8.2 Pro Active? ktoś zna tą maszynę? cena za komplet
ww.myspace.com/resbit
a jak to jest z monitorami bliskiego pola jezeli dysponuje sie malym pomieszczeniem ... lepiej gdy sa one blizej siany a dalej od glowy czy na odwrot ? monitory bez bass reflexu z tylu
Wharfedale Pro 8.2 Pro Active - bez rewelki produkty tej firmy
co do ustawienia odsluchow to ustawiasz i sluchasz - tego nie poradzi sie ot tak na oko bo wszystko zalezy od wymiarow mebli wykladzin i z czego sa zbudowane sciany
eksperymentuj az cie zadowoli - to chyba nie klopot przestawic odsluchy??
co do ustawienia odsluchow to ustawiasz i sluchasz - tego nie poradzi sie ot tak na oko bo wszystko zalezy od wymiarow mebli wykladzin i z czego sa zbudowane sciany
eksperymentuj az cie zadowoli - to chyba nie klopot przestawic odsluchy??
Posiadam 520 i jestem z nich zadowolony- i do tworzenia, i do słuchania
Psychomaniak
Nikt chyba jeszcze nie wspomnial o alternatywie w postaci Behringera Truth B2031a ! . Wiem jaki behr robi sprzet ale niektore zabawki wychodza naprawe zacne jak na owy przedzial cenowy. B2031a z 8' glosnikiem posiadam i bardzo chwale. Kolega ma Alesisa MKII , nie raz porownywalismy i oczywiscie bez porownania ... na korzysc B2031a. Wiele ganunkow muzycznych. Moze wiele ludzi mowic ze "mecza" ale jak dla mnie sa swietne , glebokie , ladny wyrownany basik. Kolega wiele razy mnie namawial na wymiane;) ... no way
Pozdr
Pozdr
...Nikt chyba jeszcze nie wspomnial o alternatywie w postaci Behringera Truth B2031a ! . Wiem jaki behr robi sprzet ale niektore zabawki wychodza naprawe zacne jak na owy przedzial cenowy. B2031a z 8' glosnikiem posiadam i bardzo chwale. Kolega ma Alesisa MKII , nie raz porownywalismy i oczywiscie bez porownania ... na korzysc B2031a. Wiele ganunkow muzycznych. Moze wiele ludzi mowic ze "mecza" ale jak dla mnie sa swietne , glebokie , ladny wyrownany basik. Kolega wiele razy mnie namawial na wymiane;) ... no way...
Niestety to niby solidna kolumna, a gra jakby była z kartonu zrobiona. Ale rzeczywiście od Alesisów bym wolał. Tyle że w zasadzie prawie wszystko bym od Alesisów wolał ..... .
Niestety to niby solidna kolumna, a gra jakby była z kartonu zrobiona. Ale rzeczywiście od Alesisów bym wolał. Tyle że w zasadzie prawie wszystko bym od Alesisów wolał ..... .
Niestety to niby solidna kolumna, a gra jakby była z kartonu zrobiona. Ale rzeczywiście od Alesisów bym wolał. Tyle że w zasadzie prawie wszystko bym od Alesisów wolał ..... ....
Jak was słucham to muszę stwierdzić mimo, iż forum Eis ma być elitarne to jest u pełno rożnego rodzaju snobów i ludzi którzy mówią totalne bzdury.
Czasem warto było by sie zając samą muzyką a nie znaczkami które się ma na obudowie od głośników...
Jak was słucham to muszę stwierdzić mimo, iż forum Eis ma być elitarne to jest u pełno rożnego rodzaju snobów i ludzi którzy mówią totalne bzdury.
Czasem warto było by sie zając samą muzyką a nie znaczkami które się ma na obudowie od głośników...
Czasem warto było by sie zając samą muzyką a nie znaczkami które się ma na obudowie od głośników......
i dalej zyc w przekonaniu ze wszystko brzmi pieknie ?