Roland Handsonic HPD-15 - pytanie do użytkowników

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
lakiernik
Roland Handsonic HPD-15 - pytanie do użytkowników

Post autor: lakiernik » piątek 14 lis 2008, 13:09

Witajcie chłopcy i dziewczęta!

Przymierzam się do kupna używanego Handsonica HPD-15 i nurtuje mnie jedna rzecz:
Wiem, że mozna nagrać w tym jego mini-sekwencerze 4 tracki o długości 32 kroków. I teraz tak: czy nagrywając w real timie jedną ze ścieżek można robić nakładki w ramach tego tracku w nieskończoność( oczywiście jeśli nie zapcham polifoni 64 głosowej) czyli pętla sobie leci na okrągło a ja dogrywam na bieżąco kolejne przebiegi na padach i po wgraniu jest to na bieżąco odtwarzane, czy też trzeba na nowo startować sekwencer i robić overduba?

Pozdrawiam
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman

Awatar użytkownika
lakiernik

Re: Roland Handsonic HPD-15 - pytanie do użytkowników

Post autor: lakiernik » sobota 15 lis 2008, 07:52

I co , nie ma na forum żadnego posiadacza Handsonica ?
A pan Maciej Dobrski ? Halo, jest pan tu?
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman

Awatar użytkownika
lakiernik

Re: Roland Handsonic HPD-15 - pytanie do użytkowników

Post autor: lakiernik » poniedziałek 17 lis 2008, 16:45

Może tym razem się uda.....

ODPOWIEDZ