Witam.
Od pewnego czasu poszukuję urządzenia jak w temacie, niestety w żadnym sklepie muzycznym odwiedzonym do tej pory, ani aukcjach w internecie nie udało mi się odnaleźć takowego. Będę wdzięczny jeśli ktoś posiada informacje gdzie można tego poszukać, albo schemat do wykonania samodzielnie.
Pyt nr 2. Czy ktoś orientuje się czy takie urządzenie będzie prawidłowo obsługiwane za pomoca midi pach-baya? (mowa o starszej 80 akai a nie zadnym USBeku).
Pozdrawiam.
MIDI to CV/Gate Converter
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów
Re: MIDI to CV/Gate Converter
Test polskiego TK MCV-3, jednego z najlepszych (nie tylko na naszym rynku) konwerterów MIDI/CV, znajdziesz w numerze 8/2008 EiS.
[addsig]
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
No chyba bede musial prenumerate zagraniczna aktywować bo mam zaleglosci widze...
Dzieki.
Dzieki.
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów
...Witam.
Od pewnego czasu poszukuję urządzenia jak w temacie, niestety w żadnym sklepie muzycznym odwiedzonym do tej pory, ani aukcjach w internecie nie udało mi się odnaleźć takowego. Będę wdzięczny jeśli ktoś posiada informacje gdzie można tego poszukać, albo schemat do wykonania samodzielnie.
(...).
http://www.doepfer.de/pdf/MCV4_man.pdf
M.
(...).
http://www.doepfer.de/pdf/MCV4_man.pdf
M.