TC Electronic - problem z kontem

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
pemark
Re: TC Electronic - problem z kontem

Post autor: pemark » środa 15 paź 2008, 19:17

...no to chyba tylko na mnie się pogniewali i nie chcą mi dać nowego hasła...
Jak przeczytali Twoje wywody ze zanjomości ortografii to:"pobrubowali' "wogule' 'kożystać" z 'chasła' i dlatego chyba nie przysłali.

pyza

Post autor: pyza » środa 15 paź 2008, 19:37

......no to chyba tylko na mnie się pogniewali i nie chcą mi dać nowego hasła...
Jak przeczytali Twoje wywody ze zanjomości ortografii to:"pobrubowali' "wogule' 'kożystać" z 'chasła' i dlatego chyba nie przysłali....
No w sumie to racja.
Najważniejszą rzeczą na tym forum to jest ortografia a nie informacje i byle komentarze wiejskich filozofów, którzy nie wiedzą o czym pisać to sprawdzają błędy innym i próbują udowodnić, że faktycznie na czymś się znają.np joachimk jakoś nie sprawdza ortografii tylko pisze na temat a nie tak jak Ty.No ale cóż .....Tacy "ludzie" jak chcą w jakiś sposób zabłysnąć i piszą ...................... byle nie na temat.
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter

pemark

Post autor: pemark » środa 15 paź 2008, 20:14

.........no to chyba tylko na mnie się pogniewali i nie chcą mi dać nowego hasła...
Jak przeczytali Twoje wywody ze zanjomości ortografii to:"pobrubowali' "wogule' 'kożystać" z 'chasła' i dlatego chyba nie przysłali....
No w sumie to racja.

cytat:" Biorąc pod uwage że obce języki znam tylko "technicznie" czyli obsługa programów itd to za każdym razem jak do nich dzwonię muszę kożystać z usług tłumacza."

Polski chyba znasz tylko trochę lepiej.

Piszesz,że chcesz się doskonalić w poznawaniu fachu związanego z rejestracją dżwięku-to bardzo dobrze,ale myślę że naukę należy rozpocząć od nauki warsztatu a języki do nich mależą.

pyza

Post autor: pyza » środa 15 paź 2008, 20:16

............no to chyba tylko na mnie się pogniewali i nie chcą mi dać nowego hasła...
No w sumie to racja.

cytat:" Biorąc pod uwage że obce języki znam tylko "technicznie" czyli obsługa programów itd to za każdym razem jak do nich dzwonię muszę kożystać z usług tłumacza."

Polski chyba znasz tylko trochę lepiej.

Piszesz,że chcesz się doskonalić w poznawaniu fachu związanego z rejestracją dżwięku-to bardzo dobrze,ale myślę że naukę należy rozpocząć od nauki warsztatu a języki do nich mależą.
...
Tak jak napisałem "wiejski filozof"
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter

ODPOWIEDZ