Darmowe programy od E-mu

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Ivo_14
Darmowe programy od E-mu

Post autor: Ivo_14 » czwartek 25 wrz 2008, 10:14

Witam! Gdy wróciłem z zagranicy po kilkumiesięcznej nie obecności okazało się że moje emu 1616(bez m) nie działa. Kupiłem ją używaną za grosze bez dołączonych programów. Przyznam się że korzystałem z pirackiego oprogramowania:-) Chciałbym sobie teraz kupić nową 1616m(choć wolał bym motu mkIII-ale to już za duży wydatek jak dla mnie) do której dołączone jest -Cakewalk SONAR LE,Steinberg Cubase LE,Wavelab Lite, Ableton Live Lite 4 for E-MU,IK Multimedia AmpliTube LE.T-RackS EQ,Minnetonka diskWelder BRONZE,SFX Machine LT,E-MU's Proteus® X LE z 1000 brzmień. Drugą rzeczą jaką chcę kupić jest klawiatura sterująca. Do E-MU Xboard 49 jest dodawane Ableton Live Lite 4( czyli będę miał już dwa) ,Proteus X2 z 3 GB brzmień +- Mo'phatt X, Planet Earth X,Protean Drums X. Drugą klawiaturą jaką rozważam jest Axiom 49 tylko, , że do niej nie są dodawane żadne programy. Moje pytanie brzmi czy warto kupić klawiaturę emu ze względu na X2, czy może są jakieś banki brzmień od m-audio dla axiom? A może jakieś inne rozwiązania, nawet z kartą. Zależy mi na tym, żeby przejść na legalne programy.

Konnekt LIVE,Oktava MK-319,Shure SM58, 2xVestax PDX-2000 MKII+Gemini EX-26,

Awatar użytkownika
Ivo_14

Re: Darmowe programy od E-mu

Post autor: Ivo_14 » piątek 26 wrz 2008, 22:12

to może sprecyzuje pytanie: czy opłaca się kupić klawiaturę emu po to żeby dostać proteusa x2 pomimo że będę miał wersję LE przy zakupie 1616. czy może jednak lepiej wybrać axiom bez X2?
Konnekt LIVE,Oktava MK-319,Shure SM58, 2xVestax PDX-2000 MKII+Gemini EX-26,

ODPOWIEDZ