To, że SH-201 mi się nie podoba, to już kwestia mojego gustu- po prostu jest dla mnie cienki.
Na Virusa TI się nie zdecyduję, bo wolę Waldorfa, który nabędę w późniejszym czasie.
I zauważam, że swoimi wypowiedziami próbujesz ukazać swoją wyższość nad kimś, kto dopiero zaczyna zabawę z tworzeniem. Nie wiem, co masz konkretnego na celu człowieku, prócz notorycznego wytykania....
Skoro tyle o nich wiesz kup więc dowolny z wymienionych. Naprawdę Ciebie nie rozumiem. O co w końcu pytasz ? Poszukaj więc JUNO i jazdaa.
Pytałeś o synth do Trance/Goa/Psy ... Ja uważam , ze takiego nie ma. Tzn , że większośc z wymienianych się do tego nada. Twierdzisz , że SH jest do bani do takiej muzy tak ? To powiedz mi na czym się opierasz twierdząc że JUNO 106 byłby do tego lepszy i kupiłbyś w ciemno? Grałes na nim ? Bo jesli chodzi o TRANCE to SH vs JUNO 106 nie ma porównania. SH możliwościami rozkłada JAUNO na łopatki. Nie rozumiem Ciebie , powaga.
Więc w końcu wiesz o czym mówisz czy nie ? Znasz te klawisze ? Używałeś TB303 ? Juno ?
Zrozum , że nic innego nie mogę Ci doradzić. Nie chodzi mi o wytykanie, ale jesteś męczący i za cholere nie trafia do Ciebie to co inni piszą.Dalej swoje ...
VST lub którys z wymienianych !Tyle mam do powiedzenia
OK gości mam ...