Mini DAW dla Symbiana lub Windows Mobile
Witam. Czy spotkał sie ktoś może z czymś takim jak, taki mini DAWik na Symbiana lub Windows mobile?? Kiedyś na jakiejś stronie widziałem sekwencer na symbiana ( normalnie szok jak to zainstalowałem na mojej noki, można było wszstkie ścieżki midi wyeksportować, i odpalić na kompie) Ale o co mi chodzi: Skoro Telefony i PDA potrafią tak wiele, to dlaczego nie mogły by służyć do nagrywania dzwieku (nie chodzi mi o dyktafon)?? Nie chodzi mi oczywiście o jakieś profesjonalne zastosowania (bo jak wiekszość ludzi tu piszących zdaje sobie sprawe, ze jest to niemożliwe, i profesjonalne nagrania mają sporo wieksze wymagania). Ostatnio spotkałem sie ze znajomymi i jakoś tak nas naszło po kilku głębszych żeby sobie pograć, no i odpaliliśmy wszstkie graty, ale nie mieliśmy jak tego nagrać, wiec postawiliśmy komórke na środku sali, i zaczeliśmy nagrywać to w dyktafonie. I teraz gdyby był jakiś mini dawik , to można by było nawet takie spontaniczne projekty realizować, a potem tylko w studiu nagrać to jeszcze raz. Jeżeli ktoś o czymś takim słyszał, to niech pisze. Pozdrawiam
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
Re: Mini DAW dla Symbiana lub Windows Mobile
Nie wiem, czy wiesz, ale na jakis model Siemensa byl kiedys Cubase (nie cos podobne do Cubase, ale soft o nazwie "Cubase" - kilkusladowy sequencer!)
Nie dalej jak wczoraj przegladalem pod tym katem strony poswiecone PPC. Mozna znalezc gdzieniegdzie jakies edytory audio i multitracki MIDI, ale nie sprawdzalem, jak to dziala w praktyce.
Nie dalej jak wczoraj przegladalem pod tym katem strony poswiecone PPC. Mozna znalezc gdzieniegdzie jakies edytory audio i multitracki MIDI, ale nie sprawdzalem, jak to dziala w praktyce.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Nie wiem, czy wiesz, ale na jakis model Siemensa byl kiedys Cubase (nie cos podobne do Cubase, ale soft o nazwie "Cubase" - kilkusladowy sequencer!)
Nie dalej jak wczoraj przegladalem pod tym katem strony poswiecone PPC. Mozna znalezc gdzieniegdzie jakies edytory audio i multitracki MIDI, ale nie sprawdzalem, jak to dziala w praktyce....
Ja szukam od wczoraj, i nie moge nic znaleźć, ale jak już pisałem kiedyś znalazłem sequencer. Masz może jakieś namiary na te strony??
Nie dalej jak wczoraj przegladalem pod tym katem strony poswiecone PPC. Mozna znalezc gdzieniegdzie jakies edytory audio i multitracki MIDI, ale nie sprawdzalem, jak to dziala w praktyce....
Ja szukam od wczoraj, i nie moge nic znaleźć, ale jak już pisałem kiedyś znalazłem sequencer. Masz może jakieś namiary na te strony??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
Ja się spodziewam że prędzej czy później powstanie coś takiego na Iphone'a. Ale póki co trzeba czekać
www.myspace.com/pchelki
...Ja się spodziewam że prędzej czy później powstanie coś takiego na Iphone'a. Ale póki co trzeba czekać...
Na i phona to już napewno coś jest, Ja wiem że są sequencery, ale ja wolał bym daw. A z tym to już troche wiekszy problem
Na i phona to już napewno coś jest, Ja wiem że są sequencery, ale ja wolał bym daw. A z tym to już troche wiekszy problem
......Ja się spodziewam że prędzej czy później powstanie coś takiego na Iphone'a. Ale póki co trzeba czekać...
Na i phona to już napewno coś jest, Ja wiem że są sequencery, ale ja wolał bym daw. A z tym to już troche wiekszy problem...
Moze tu coś znajdziesz:
http://createdigitalmusic.com/tag/phones/
pozdrawiam
Na i phona to już napewno coś jest, Ja wiem że są sequencery, ale ja wolał bym daw. A z tym to już troche wiekszy problem...
Moze tu coś znajdziesz:
http://createdigitalmusic.com/tag/phones/
pozdrawiam