Jaki phaser?
Siema , dzisiaj mam lekka jazde na dzwieki z phasera , mozecie mi polecic jakies waszym zdaniem dobre wynalazki??
Re: Jaki phaser?
...Siema , dzisiaj mam lekka jazde na dzwieki z phasera , mozecie mi polecic jakies waszym zdaniem dobre wynalazki?? ...
kazdy sie nada jak bedziesz wiedział co chcesz osiągnąć i jak mniej więcej to zrobic:)
pozdrawiam
kazdy sie nada jak bedziesz wiedział co chcesz osiągnąć i jak mniej więcej to zrobic:)
pozdrawiam
no w tym rzecz ze wiem co chce osiagnac ale narazie phaser y ktorych uzywalem nie zadowolily mnie pod tym wzgledem dlatego szukam tylko ze nie znam wiecej phaserow dlatego chcialem od was jakies sugeste igdzie tego szukac
...Siema , dzisiaj mam lekka jazde na dzwieki z phasera , mozecie mi polecic jakies waszym zdaniem dobre wynalazki?? ...
Zobacz Audio Damage Phase Two.
Zobacz Audio Damage Phase Two.
Classic Phaser - jest darmowy i jak się przy nim trochę posiedzi to daje rady. Nebula - jej brzmienie sprawdzałem na AESie w Amsterdamie i naprawdę miażdży, koszt 80euro
PSP Nitro - tyż bardzo fajne
PSP Nitro - tyż bardzo fajne
bezapelacyjnie jest to Small Stone phase shifter.
Uzywal go m.inn.J.M.Jarre(equinoxe,oxygene)
wg mnie jest to najlepszy phaser
Uzywal go m.inn.J.M.Jarre(equinoxe,oxygene)
wg mnie jest to najlepszy phaser
eksperymentalna, niekomercyjna elektronika
Moogerfooger Phaser
Kosztuje chyba ok. 2000zł na ebay'u, ale brzmienie ma świetne i nadaje się do każdego instrumentu. Linii basowych nie zamuli i dopełni barwę.
Kosztuje chyba ok. 2000zł na ebay'u, ale brzmienie ma świetne i nadaje się do każdego instrumentu. Linii basowych nie zamuli i dopełni barwę.
No podane przez was wygladaja ciekawie , ale bardziej chodzilo mi o softowe wtyczki...dziekie za podpowiedzi i czekam na kolejne
dobrych softowych phaserow to ja nie widzialem...
eksperymentalna, niekomercyjna elektronika