Wstyd sie przyznac ale na codzien jest nauczyciele w liceum :( i potrzebuje zestaw dwoch bezprzewodow do 300 zl.
na allegro znalazlem cos co sie nazywa "Holywood" ktos to ma?
Przeznaczenie: imprezy szkolne i takie tam. Az wstyd to pisac ale do konca roku musze cos kupic do takiej kasy. Cos innego w tej cenie na "chamskie festyny" ?
Nie smiejscie sie tylko doradzcie cos, please
Mikrofony bezprzewodowe
musze zaczac traktowac siebie powazniej
Re: Mikrofony bezprzewodowe
Zapomnij o takich tam, o których wspominasz.
Kupując tanio-kupujesz drogo.
Temat już był drążony, stanęło na tym, że najlepiej kupić AKG dual lub taniej SEKAKU, poniżej to chłam z małym zasięgiem i do tego awaryjny.
Ale jeśli ktoś chce na siłę ...
Kupując tanio-kupujesz drogo.
Temat już był drążony, stanęło na tym, że najlepiej kupić AKG dual lub taniej SEKAKU, poniżej to chłam z małym zasięgiem i do tego awaryjny.
Ale jeśli ktoś chce na siłę ...
na sile bron boze nie che. :(
A co z "Alphard", znasz je? cedna jest dosc dobra...a jakosc?
A co z "Alphard", znasz je? cedna jest dosc dobra...a jakosc?
musze zaczac traktowac siebie powazniej
- psychokiller
A co z "Alphard", znasz je? cedna jest dosc dobra...a jakosc?...
*problemy z zasięgiem
*awaryjność.
*problemy z zasięgiem
*awaryjność.
Przeciwnik PARTACTWA przeciwnik CHIŃSZCZYZNY
a co sadzicie np. o VOCOPRO firma nie brzmi znajomo ale na allegro tego nie znajdziecie jak juz to na eBayu w USA. cena ok 400$ za 4 mikrofony + odbiornik. cena nie wydaje sie byc wysoka. moze ktos ma jakies doswiadczenia swiazane z ta firma bo mam ochote kupic te mikrofony (za jakis czas)
Szukajcie aż znajdziecie... >> GooGle prawde Ci powie :)
OMNITRONIC VHF-450 MIC
na allegroo po 299 zl
uzywamy tego w klubie na karaoke juz ponad pol roku i nie ma zadnego problemu, a wiadoomoo jak ktos pojany chwyci to i mu spadnie, i stukaja w nie...
ogolnie przetestowalismy juz pare tanich zestawow i ten z tych wszystkich jak najbardziej polecam tego omnitronica
na allegroo po 299 zl
uzywamy tego w klubie na karaoke juz ponad pol roku i nie ma zadnego problemu, a wiadoomoo jak ktos pojany chwyci to i mu spadnie, i stukaja w nie...
ogolnie przetestowalismy juz pare tanich zestawow i ten z tych wszystkich jak najbardziej polecam tego omnitronica
www.klub.agaton.pl
Z budżetówek chwalą w szkołach Alphard 757, szczególnie nagłowne.
Masz cały pakiet mikrofonów, zobacz na Allegro.
Vocal pro to to nie jest, ale dla biednej szkoły sie sprawdza.
Masz cały pakiet mikrofonów, zobacz na Allegro.
Vocal pro to to nie jest, ale dla biednej szkoły sie sprawdza.
nie polecam alphard. zajmuje sie trche naglosnieniem w mojejej szkole i z doswiadczenia wiem ze to po prostu zlom. najwiekszy problem to zasieg ktory zbyt duzy nie jest 2 to jakosc ktora jest miedzy zla a tragiczna no i zaklocenia spowodowane innymi sprzetami np. odtwarzaczami CD.
[addsig]
[addsig]
Szukajcie aż znajdziecie... >> GooGle prawde Ci powie :)