Korg Triton LE 88 - nowe brzmienia?
Witam serdecznie... Jestem muzykiem nazwijmy to domowym dla przyjemności ...i aby sobie czasem pograć a nie wtaszczać pianina kupiłem Korga tritona Le 88 ... nie znam się za bardzo na tej muzycznej elektronice i chciałbym zapytać czy móglbym uzyskać więcej brzmień ( chodzi mi bardziej o naturalne akustyczne barwy instrumentów niż marsjanie atakują :) ) ... czy należy dokupić jakiś moduł i czy musi być korga czy np..Yamahy będzie kompatybilny czy też firmy postarały się o to by nie ... dziękuję z góry za wszelką pomoc

Re: Korg Triton LE 88 - nowe brzmienia?
...Witam serdecznie... Jestem muzykiem nazwijmy to domowym dla przyjemności ...i aby sobie czasem pograć a nie wtaszczać pianina kupiłem Korga tritona Le 88 ... nie znam się za bardzo na tej muzycznej elektronice i chciałbym zapytać czy móglbym uzyskać więcej brzmień ( chodzi mi bardziej o naturalne akustyczne barwy instrumentów niż marsjanie atakują :) ) ... czy należy dokupić jakiś moduł i czy musi być korga czy np..Yamahy będzie kompatybilny czy też firmy postarały się o to by nie ... dziękuję z góry za wszelką pomoc
...
Mam wrażenie, że nie przemyślałeś zakupu skoro teraz zadajesz takie pytania.
Jeśli chcesz więcej akustyków to zamiast kupować moduł (pasuje każdej firmy) polecam prosty sampler, który pozwoli Ci wgrać co tylko chcesz. A jak masz komputer to lepszym rozwiązaniem będzie dobry program np. Kontakt.
[addsig]

Jeśli chcesz więcej akustyków to zamiast kupować moduł (pasuje każdej firmy) polecam prosty sampler, który pozwoli Ci wgrać co tylko chcesz. A jak masz komputer to lepszym rozwiązaniem będzie dobry program np. Kontakt.
[addsig]
Amateur
Re: Korg Triton LE 88 - nowe brzmienia?
......Witam serdecznie... Jestem muzykiem nazwijmy to domowym dla przyjemności ...i aby sobie czasem pograć a nie wtaszczać pianina kupiłem Korga tritona Le 88 ... nie znam się za bardzo na tej muzycznej elektronice i chciałbym zapytać czy móglbym uzyskać więcej brzmień ( chodzi mi bardziej o naturalne akustyczne barwy instrumentów niż marsjanie atakują :) ) ... czy należy dokupić jakiś moduł i czy musi być korga czy np..Yamahy będzie kompatybilny czy też firmy postarały się o to by nie ... dziękuję z góry za wszelką pomoc
...
...
dziękuję bardzo za podpowiedź ...chodzi mi głównie o brzmienia fortepianów i pianin ... z komputerem nie mam problemów więc proszę o podpowiedź jak to uczynić ...

...
dziękuję bardzo za podpowiedź ...chodzi mi głównie o brzmienia fortepianów i pianin ... z komputerem nie mam problemów więc proszę o podpowiedź jak to uczynić ...