Edycja nut w Cubase LE

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Akton
Edycja nut w Cubase LE

Post autor: Akton » sobota 09 lut 2008, 09:54

Witam wszystkich. Dotychczas pracowałem w Cubase VST 32, gdzie była dosyć niezła możliwość edycji nut. Niedawno przeszedłem na LE i tutaj znalazłem jedynie podstawowe parametry - jakieś 15% możliwości, które miałem w 32. Czy ja już nie umiem nic znaleźć, czy rzeczywiście LE jest tak ubogi w edycję nutek (w porównaniu do 32)?
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

cocktailmusic

Re: Edycja nut w Cubase LE

Post autor: cocktailmusic » sobota 09 lut 2008, 15:03

...Witam wszystkich. Dotychczas pracowałem w Cubase VST 32, gdzie była dosyć niezła możliwość edycji nut. Niedawno przeszedłem na LE i tutaj znalazłem jedynie podstawowe parametry - jakieś 15% możliwości, które miałem w 32. Czy ja już nie umiem nic znaleźć, czy rzeczywiście LE jest tak ubogi w edycję nutek (w porównaniu do 32)? ...
Dokładnie tak.jak sama nazwa wskazuje jest to wersja Le ,więc nie może posiadać wszystkich funkcji.

Awatar użytkownika
peter

Post autor: peter » sobota 09 lut 2008, 15:58

......Witam wszystkich. Dotychczas pracowałem w Cubase VST 32, gdzie była dosyć niezła możliwość edycji nut. Niedawno przeszedłem na LE i tutaj znalazłem jedynie podstawowe parametry - jakieś 15% możliwości, które miałem w 32. Czy ja już nie umiem nic znaleźć, czy rzeczywiście LE jest tak ubogi w edycję nutek (w porównaniu do 32)? ...
Dokładnie tak.jak sama nazwa wskazuje jest to wersja Le ,więc nie może posiadać wszystkich funkcji....
LE to jest najbiedniejsza wersja często dodawana gratis do różnych produktów... Przesiądź się na któregoś Sx'a...

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » sobota 09 lut 2008, 22:33

.........Witam wszystkich. Dotychczas pracowałem w Cubase VST 32, gdzie była dosyć niezła możliwość edycji nut. Niedawno przeszedłem na LE i tutaj znalazłem jedynie podstawowe parametry - jakieś 15% możliwości, które miałem w 32. Czy ja już nie umiem nic znaleźć, czy rzeczywiście LE jest tak ubogi w edycję nutek (w porównaniu do 32)? ...
Dokładnie tak.jak sama nazwa wskazuje jest to wersja Le ,więc nie może posiadać wszystkich funkcji....
LE to jest najbiedniejsza wersja często dodawana gratis do różnych produktów... Przesiądź się na któregoś Sx'a......
Może i najbiedniejsza .Ale lepszy najbiedniejszy oryginał , niż wypas pirat.
Przynajmniej tak zrozumiałem "Przesiądź się na któregoś Sx'a......"
bo nie każdego stać na prawie 3000,- na SX

Awatar użytkownika
peter

Post autor: peter » sobota 09 lut 2008, 23:46

............Witam wszystkich. Dotychczas pracowałem w Cubase VST 32, gdzie była dosyć niezła możliwość edycji nut. Niedawno przeszedłem na LE i tutaj znalazłem jedynie podstawowe parametry - jakieś 15% możliwości, które miałem w 32. Czy ja już nie umiem nic znaleźć, czy rzeczywiście LE jest tak ubogi w edycję nutek (w porównaniu do 32)? ...
LE to jest najbiedniejsza wersja często dodawana gratis do różnych produktów... Przesiądź się na któregoś Sx'a......
Może i najbiedniejsza .Ale lepszy najbiedniejszy oryginał , niż wypas pirat.
Przynajmniej tak zrozumiałem "Przesiądź się na któregoś Sx'a......"
bo nie każdego stać na prawie 3000,- na SX...
Nie wiem w czym może być lepszy oryginał LE od Sx'a Skoro kolega miał oryginał vst32 to upgrade do sx nie kosztuje 3000.

Awatar użytkownika
Meduz

Post autor: Meduz » sobota 09 lut 2008, 23:54

Nie wiem w czym może być lepszy oryginał LE od Sx'a Skoro kolega miał oryginał vst32 to upgrade do sx nie kosztuje 3000....
Dokładnie wersja Trade-In jest o polowe tańsza
[addsig]
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...

ODPOWIEDZ