Ktoś z Was miał może bliższe kontakty z Mackie 1202 VLZ PRO ? Wiem, że ma świetne preampy, ale nic niewiem o korekcji w nim, a to dla mnie dość ważne bo mogę go okazyjnie kupić
Pozdrawiam
Mackie 1202 VLZ PRO - korekcja
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
Re: Mackie 1202 VLZ PRO - korekcja
...Ktoś z Was miał może bliższe kontakty z Mackie 1202 VLZ PRO ? Wiem, że ma świetne preampy, ale nic niewiem o korekcji w nim, a to dla mnie dość ważne bo mogę go okazyjnie kupić
Pozdrawiam...
mam w tej chwili w testach 1402-VLZ3 - w warunkach scenicznych testowałem i domowego studia. Brzmieniowo nie ma żadnych zastrzeżeń. Szkoda tylko, że nie ma parametrycznego środka. Niemniej ustawienie środka na 2.5 kHz jest dość trafne, bo prezencję wokalu się ustawi.
Pozdro
Groover
Pozdrawiam...
mam w tej chwili w testach 1402-VLZ3 - w warunkach scenicznych testowałem i domowego studia. Brzmieniowo nie ma żadnych zastrzeżeń. Szkoda tylko, że nie ma parametrycznego środka. Niemniej ustawienie środka na 2.5 kHz jest dość trafne, bo prezencję wokalu się ustawi.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Re: Mackie 1202 VLZ PRO - korekcja
Pracowałem na nim w kapeli 4-osobowej.
Jeżeli potrzebujesz poręcznego mixerka, to strzał w 10-tkę.
Z korekcją nie było problemów, choć rzeczywiście parametryczny środek by sie przydał. Ja miałem wersję made in USA (niebiesko-czerwona naklejka, na przednim panelu), podobno chińskie są gorsze.
Jeżeli potrzebujesz poręcznego mixerka, to strzał w 10-tkę.
Z korekcją nie było problemów, choć rzeczywiście parametryczny środek by sie przydał. Ja miałem wersję made in USA (niebiesko-czerwona naklejka, na przednim panelu), podobno chińskie są gorsze.