Sprzęt na świecie...

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Miłaszewski
Re: Sprzęt na świecie...

Post autor: Miłaszewski » niedziela 20 sty 2008, 22:09

no napewno jak ktoś ją posiada a tak apropos pytania przed przed mówcy: jak to jest z serwisem w tych sklepach? mieliście już jakieś akcje tego typu? pytam na zaś choć mam nadzieję że niepotrzebnie ...
chyba nie warto brac przykladu z bylego premiera?
[addsig]

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » poniedziałek 21 sty 2008, 12:02

tzn nie rozumiem tu czegoś... robiłes przelew w zł czy w euro? bo własnie mi o te różnice i dziwne przeliczniki chodzi. ...
Kwota na fakturze była podana w euro, potem pieniądze wpłaca się w złotówkach wg średniego kursu euro NBP.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
minorr
Kontakt:

Post autor: minorr » poniedziałek 21 sty 2008, 13:58

Kwota na fakturze była podana w euro, potem pieniądze wpłaca się w złotówkach wg średniego kursu euro NBP....

Ja przy składaniu zamówienia w majlu zwrotnym otrzymałem fakture proforma, gdzie każdy produkt był wyliczony wg kursu średniego w PLN - ogólnie cała faktura w polskiej walucie, transort 87zł. Przelew z konta na konto 4zł. Mowa oczywiście w Music-Town.de .

Awatar użytkownika
genngott

Post autor: genngott » poniedziałek 21 sty 2008, 14:24

...Kwota na fakturze była podana w euro, potem pieniądze wpłaca się w złotówkach wg średniego kursu euro NBP....

Ja przy składaniu zamówienia w majlu zwrotnym otrzymałem fakture proforma, gdzie każdy produkt był wyliczony wg kursu średniego w PLN - ogólnie cała faktura w polskiej walucie, transort 87zł. Przelew z konta na konto 4zł. Mowa oczywiście w Music-Town.de . ...
no to generalnie miałeś jasność co do kwoty. Wracam do pytania: mieliście jakieś problemy z serwisem? jak to wygląda?
www.despisestudio.com

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » poniedziałek 21 sty 2008, 15:23

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 06:58 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

Awatar użytkownika
genngott

Post autor: genngott » poniedziałek 21 sty 2008, 15:28

....... Wracam do pytania: mieliście jakieś problemy z serwisem? jak to wygląda?...

Link.

...
dziękówa dobry człeku
www.despisestudio.com

ODPOWIEDZ