E-mu i darmowy soft
Czy soft dolaczony do produktow emu jest wpelni wartosciowy interesuje mnie glownie wavelab cubase i ableton.Dzieki
Re: E-mu i darmowy soft
...Czy soft dolaczony do produktow emu jest wpelni wartosciowy interesuje mnie glownie wavelab cubase i ableton.Dzieki...
Co rozumiesz przez "wpelni wartościowy" ?
Wavelab jest w wersji Lite.
Cubase jest w wersji LE.
Ableton jest w wersji Lite.
Są to wszystko wersje o funkcjonalności mniejszej niż ich więksi bracia, ale nie podlegają żadnym innym ograniczeniom np. czasowym. Szczegóły są na stronach Steinberga i Abletona.
Co rozumiesz przez "wpelni wartościowy" ?
Wavelab jest w wersji Lite.
Cubase jest w wersji LE.
Ableton jest w wersji Lite.
Są to wszystko wersje o funkcjonalności mniejszej niż ich więksi bracia, ale nie podlegają żadnym innym ograniczeniom np. czasowym. Szczegóły są na stronach Steinberga i Abletona.
-
- Kontakt:
...Czy soft dolaczony do produktow emu jest wpelni wartosciowy interesuje mnie glownie wavelab cubase i ableton.Dzieki...
wavelab
w zasadzie jest bez wartosciowy...(bynajmniej dla mnie) brak obslugi mp3
cubaseLE
... przeszukaj forum bylo duzo porownan...
ableton
... efekty i instrumenty zalaczone do abletona(nie wszystkie) sa w wersji demo... (czyli mozna ich uzywac ale projectu nie zapiszesz...)
nie wiem jakie jeszcze ma ograniczenia ten ableton...
wavelab
cubaseLE
... przeszukaj forum bylo duzo porownan...
ableton
... efekty i instrumenty zalaczone do abletona(nie wszystkie) sa w wersji demo... (czyli mozna ich uzywac ale projectu nie zapiszesz...)
nie wiem jakie jeszcze ma ograniczenia ten ableton...
http://www.myspace.com/audiophone
- JankoMuzykant
- Kontakt:
:)
Mp3 zrobi się tysiącem darmowych programów - od wiersza poleceń po jakieś pokręcone kombajny.
[addsig]
:)
Mp3 zrobi się tysiącem darmowych programów - od wiersza poleceń po jakieś pokręcone kombajny.
[addsig]
Pozdrawia Adam (przypadkiadama.com)
...wavelab w zasadzie jest bez wartosciowy...(bynajmniej dla mnie) brak obslugi mp3...
A ja szanuje go właśnie z tego powodu.

......wavelab w zasadzie jest bez wartosciowy...(bynajmniej dla mnie) brak obslugi mp3...
...
tego formatu powinni zakazac

tego formatu powinni zakazac

chyba sobie odpuszcze...ableton tylko 4 traki midi 4 audio..wystarczy do dj-owania ale przy produkcji...
- Soundscape
- Kontakt:
...chyba sobie odpuszcze...ableton tylko 4 traki midi 4 audio..wystarczy do dj-owania ale przy produkcji......
W wersji Lite 6 dla Korga 4 traki audio i 2 midi...Cubase LE już lepiej, ale 2 inserty na trak to dla mnie stanowczo za mało. Zobacz soft do PadKontrola Korga, jest dużo fajnych rzeczy, a jak zdobędziesz z czymś Cubase LE, to za jakieś 300 pln upgrade-ujesz do SE3 i powinno wystarczyć.
W wersji Lite 6 dla Korga 4 traki audio i 2 midi...Cubase LE już lepiej, ale 2 inserty na trak to dla mnie stanowczo za mało. Zobacz soft do PadKontrola Korga, jest dużo fajnych rzeczy, a jak zdobędziesz z czymś Cubase LE, to za jakieś 300 pln upgrade-ujesz do SE3 i powinno wystarczyć.
W wersji Lite 6 dla Korga 4 traki audio i 2 midi...Cubase LE już lepiej, ale 2 inserty na trak to dla mnie stanowczo za mało. Zobacz soft do PadKontrola Korga, jest dużo fajnych rzeczy, a jak zdobędziesz z czymś Cubase LE, to za jakieś 300 pln upgrade-ujesz do SE3 i powinno wystarczyć....
raczej sklaniam sie ku abletonowi moze jakis starszy..nie potrzebuje nowszych wersji bo wydaje mi sie ze One to nic innego jak nabijanie ludzi w butelke..duzo bezuzytecznych funkcji
-
- Kontakt:
raczej sklaniam sie ku abletonowi moze jakis starszy..nie potrzebuje nowszych wersji bo wydaje mi sie ze One to nic innego jak nabijanie ludzi w butelke..duzo bezuzytecznych funkcji...
a do czego chcesz wykorzystać abletona ??
moze warto nabyć konkurencyjny eeedytor audio/midi po niższej cenie niz ableton w starszej wersji ?
a do czego chcesz wykorzystać abletona ??
moze warto nabyć konkurencyjny eeedytor audio/midi po niższej cenie niz ableton w starszej wersji ?
http://www.myspace.com/audiophone