Access Virus Indigo

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
f3
Access Virus Indigo

Post autor: f3 » niedziela 25 lis 2007, 20:28

witam. chcialbym sie dowiedziec, czy 3000zł to dobra cena zaAccess Virus INDIGO?? jest to indigo 1 nie 2. posiada najnowszy system operacyjny 4.9 rozszerzający jego możliwości do poziomu Virusa C(to ponoc, ale nie sadze by mnie oszukiwano). co do sprzetu nie jest on nowy, wiadomo nie produkuja juz tego modelu, ale w stanie wizualnym i techniczny jest naprwde super. ciezko mi powiedziec czy to dobra okazja , gdyz nie znam sie az tak dobrze na syntezatorach, i nawet nie mam do czego odniesc ceny bo naprawade rzadko widuje sie tego virusa do kupna. prosze o szybka pomoc bo boje sie zeby ktos mi go nie zawionł sprzed nosa . ewentualnie, co byscie mi polecili konkretnie jaki syntezator, do tworzenia muzyki w stylistyce hip hop, rnb, soul, do grania, ale takze tworzenia sampli, dzwieki mocno eksperymentalne takie jak mysle mógłbym uzyskac w virusie tez byłby mile widziane. jak sadzicie czy z tego virusa da sie cos wycisnac w tej stylistyce??

faro

Re: Access Virus Indigo

Post autor: faro » poniedziałek 26 lis 2007, 08:32

...witam. chcialbym sie dowiedziec, czy 3000zł to dobra cena zaAccess Virus INDIGO?? jest to indigo 1 nie 2. posiada najnowszy system operacyjny 4.9 rozszerzający jego możliwości do poziomu Virusa C(to ponoc, ale nie sadze by mnie oszukiwano). co do sprzetu nie jest on nowy, wiadomo nie produkuja juz tego modelu, ale w stanie wizualnym i techniczny jest naprwde super. ciezko mi powiedziec czy to dobra okazja , gdyz nie znam sie az tak dobrze na syntezatorach, i nawet nie mam do czego odniesc ceny bo naprawade rzadko widuje sie tego virusa do kupna. prosze o szybka pomoc bo boje sie zeby ktos mi go nie zawionł sprzed nosa . ewentualnie, co byscie mi polecili konkretnie jaki syntezator, do tworzenia muzyki w stylistyce hip hop, rnb, soul, do grania, ale takze tworzenia sampli, dzwieki mocno eksperymentalne takie jak mysle mógłbym uzyskac w virusie tez byłby mile widziane. jak sadzicie czy z tego virusa da sie cos wycisnac w tej stylistyce??
...
Witam. Jak jest w stanie prfekt, to mysle że cena jest OK. Może da się coś jeszcze utargować

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » poniedziałek 26 lis 2007, 09:32

...witam. chcialbym sie dowiedziec, czy 3000zł to dobra cena zaAccess Virus INDIGO?? jest to indigo 1 nie 2. posiada najnowszy system operacyjny 4.9 rozszerzający jego możliwości do poziomu Virusa C(to ponoc, ale nie sadze by mnie oszukiwano). co do sprzetu nie jest on nowy, wiadomo nie produkuja juz tego modelu, ale w stanie wizualnym i techniczny jest naprwde super. ciezko mi powiedziec czy to dobra okazja , gdyz nie znam sie az tak dobrze na syntezatorach, i nawet nie mam do czego odniesc ceny bo naprawade rzadko widuje sie tego virusa do kupna. prosze o szybka pomoc bo boje sie zeby ktos mi go nie zawionł sprzed nosa . ewentualnie, co byscie mi polecili konkretnie jaki syntezator, do tworzenia muzyki w stylistyce hip hop, rnb, soul, do grania, ale takze tworzenia sampli, dzwieki mocno eksperymentalne takie jak mysle mógłbym uzyskac w virusie tez byłby mile widziane. jak sadzicie czy z tego virusa da sie cos wycisnac w tej stylistyce??
...
Odnośnie używalności virusa było na tym forum ,wydaje mi sie, sporo i kojarzy mi się też taki tekst, w którym ktoś stwierdził ze jest to maszyna nadająca się do każdego gatunku muzycznego.Tym bardziej że w dzisiejszych czasach wstawki elektroniczne porzadane sa wszędzie-w każdym stajlu a na wirusie wykrecisz więcej ( w moim gat. muz. praktycznie wszystko ). Taki virusek to marzenie wielu , w tym moje a bardziej cel na 2008 r, ale ale szczerze mówiąc, choć cena za tego Indigio wydaje się ok, to wolałbym odłożyć , poczekać, dozbierać na TI, na którego to zresztą już powoli zbieram fundusze.pozdr.

Awatar użytkownika
f3

Post autor: f3 » poniedziałek 26 lis 2007, 20:12

......witam. chcialbym sie dowiedziec, czy 3000zł to dobra cena zaAccess Virus INDIGO?? jest to indigo 1 nie 2. posiada najnowszy system operacyjny 4.9 rozszerzający jego możliwości do poziomu Virusa C(to ponoc, ale nie sadze by mnie oszukiwano). co do sprzetu nie jest on nowy, wiadomo nie produkuja juz tego modelu, ale w stanie wizualnym i techniczny jest naprwde super. ciezko mi powiedziec czy to dobra okazja , gdyz nie znam sie az tak dobrze na syntezatorach, i nawet nie mam do czego odniesc ceny bo naprawade rzadko widuje sie tego virusa do kupna. prosze o szybka pomoc bo boje sie zeby ktos mi go nie zawionł sprzed nosa . ewentualnie, co byscie mi polecili konkretnie jaki syntezator, do tworzenia muzyki w stylistyce hip hop, rnb, soul, do grania, ale takze tworzenia sampli, dzwieki mocno eksperymentalne takie jak mysle mógłbym uzyskac w virusie tez byłby mile widziane. jak sadzicie czy z tego virusa da sie cos wycisnac w tej stylistyce??
...
Odnośnie używalności virusa było na tym forum ,wydaje mi sie, sporo i kojarzy mi się też taki tekst, w którym ktoś stwierdził ze jest to maszyna nadająca się do każdego gatunku muzycznego.Tym bardziej że w dzisiejszych czasach wstawki elektroniczne porzadane sa wszędzie-w każdym stajlu a na wirusie wykrecisz więcej ( w moim gat. muz. praktycznie wszystko ). Taki virusek to marzenie wielu , w tym moje a bardziej cel na 2008 r, ale ale szczerze mówiąc, choć cena za tego Indigio wydaje się ok, to wolałbym odłożyć , poczekać, dozbierać na TI, na którego to zresztą już powoli zbieram fundusze.pozdr....
Dzieki za pomoc

ODPOWIEDZ