Akai MPC 2500 - jak kupić JJ OS?
Chcę kupić JJ OS do mojej MPC 2500, ale na stronie tych japończyków mozna tego dokonać tylko poprzez system PayPal. Czy wiecie coś o innych możliwościach zakupu JJ dla 2,5k ?
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
Re: Akai MPC 2500 - jak kupić JJ OS?
...mozna tego dokonać tylko poprzez system PayPal.
W czym problem jeśli masz kartę płatniczą Visa itp. ? Przecież kartę "podpina się" pod konto w PayPalu. Sam używam PayPal'a już od dawna do płacenia na eBayu i nie tylko, bezpiecznie i bez najmniejszych problemów. Jest polska strona i cacy PayPal PL
W czym problem jeśli masz kartę płatniczą Visa itp. ? Przecież kartę "podpina się" pod konto w PayPalu. Sam używam PayPal'a już od dawna do płacenia na eBayu i nie tylko, bezpiecznie i bez najmniejszych problemów. Jest polska strona i cacy PayPal PL
- Cichy_Leonzio
Jak pisze kolega Kafel. Sam zrobiłem to w zeszłym miesiącu bez żadnych prowizji za zmianę waluty czy coś. Hasełko dostałem po 8h. Paypal to fajna sprawa. Nic tylko kupować hłe hłe hłe
No dobra, już się zarejestrowałem......ech , co zrobić takie czasy

Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman