Reason upgrade
Witam, czy ktos kupowal upgrade Reasona z Reason Adapted na stronie producenta? Jak z przesylka, ile sie czeka na paczke? Wychodzi duzo taniej niz w polskim sklepie. Pozdrawiam.
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Reason upgrade
...Witam, czy ktos kupowal upgrade Reasona z Reason Adapted na stronie producenta? Jak z przesylka, ile sie czeka na paczke? Wychodzi duzo taniej niz w polskim sklepie. Pozdrawiam....
A w którym polskim sklepie (jeśli można wiedzieć) jest do nabycia ten upgrade? Pytam bo nie widziałem jeszcze tylko upgrade z wersji 3.
A w którym polskim sklepie (jeśli można wiedzieć) jest do nabycia ten upgrade? Pytam bo nie widziałem jeszcze tylko upgrade z wersji 3.
......Witam, czy ktos kupowal upgrade Reasona z Reason Adapted na stronie producenta? Jak z przesylka, ile sie czeka na paczke? Wychodzi duzo taniej niz w polskim sklepie. Pozdrawiam....
A w którym polskim sklepie (jeśli można wiedzieć) jest do nabycia ten upgrade? Pytam bo nie widziałem jeszcze tylko upgrade z wersji 3....
Sorka, chodzilo mi o to, ze tanszy jest upgrade na stronie niz nowy Reason 4.
A w którym polskim sklepie (jeśli można wiedzieć) jest do nabycia ten upgrade? Pytam bo nie widziałem jeszcze tylko upgrade z wersji 3....
Sorka, chodzilo mi o to, ze tanszy jest upgrade na stronie niz nowy Reason 4.
- Soundscape
- Kontakt:
Sorka, chodzilo mi o to, ze tanszy jest upgrade na stronie niz nowy Reason 4....
Aaa.Tak juz jasne. Myśle, że z przesyłką nie powinno być kłopotów. Napisz do nich maila i powinni powiedzieć jak to wygląda.
Aaa.Tak juz jasne. Myśle, że z przesyłką nie powinno być kłopotów. Napisz do nich maila i powinni powiedzieć jak to wygląda.