Reason upgrade

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
tom76
Reason upgrade

Post autor: tom76 » poniedziałek 22 paź 2007, 14:43

Witam, czy ktos kupowal upgrade Reasona z Reason Adapted na stronie producenta? Jak z przesylka, ile sie czeka na paczke? Wychodzi duzo taniej niz w polskim sklepie. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Re: Reason upgrade

Post autor: Soundscape » poniedziałek 22 paź 2007, 14:50

...Witam, czy ktos kupowal upgrade Reasona z Reason Adapted na stronie producenta? Jak z przesylka, ile sie czeka na paczke? Wychodzi duzo taniej niz w polskim sklepie. Pozdrawiam....
A w którym polskim sklepie (jeśli można wiedzieć) jest do nabycia ten upgrade? Pytam bo nie widziałem jeszcze tylko upgrade z wersji 3.

Awatar użytkownika
tom76

Post autor: tom76 » poniedziałek 22 paź 2007, 15:04

......Witam, czy ktos kupowal upgrade Reasona z Reason Adapted na stronie producenta? Jak z przesylka, ile sie czeka na paczke? Wychodzi duzo taniej niz w polskim sklepie. Pozdrawiam....
A w którym polskim sklepie (jeśli można wiedzieć) jest do nabycia ten upgrade? Pytam bo nie widziałem jeszcze tylko upgrade z wersji 3....
Sorka, chodzilo mi o to, ze tanszy jest upgrade na stronie niz nowy Reason 4.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 22 paź 2007, 15:10

Sorka, chodzilo mi o to, ze tanszy jest upgrade na stronie niz nowy Reason 4....
Aaa.Tak juz jasne. Myśle, że z przesyłką nie powinno być kłopotów. Napisz do nich maila i powinni powiedzieć jak to wygląda.

ODPOWIEDZ