Kingston CL2 - CL3 na magistrali 400MHz?
- Łukasz1985
Robiłem utwor i nagle pisk w sluchawkach i pojawila sie niebieska plansza na ktorej pisalo masz moze problem z karta graficzna lub trzeba aktualizowac bios.
Nie ma juz nowszego biosu do mojej plyty sprawdzalem na stronie produceta. Czy ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje ze komp mi sie restartna?

Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
Re: Kingston CL2 - CL3 na magistrali 400MHz?
...Robiłem utwor i nagle pisk w sluchawkach i pojawila sie niebieska plansza na ktorej pisalo masz moze problem z karta graficzna lub trzeba aktualizowac bios.
Nie ma juz nowszego biosu do mojej plyty sprawdzalem na stronie produceta. Czy ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje ze komp mi sie restartna?...
Dlaczego nie czytasz tego co napisaliśmy Ci wcześniej…uf…

Dlaczego nie czytasz tego co napisaliśmy Ci wcześniej…uf…
- Łukasz1985
......Robiłem utwor i nagle pisk w sluchawkach i pojawila sie niebieska plansza na ktorej pisalo masz moze problem z karta graficzna lub trzeba aktualizowac bios.
Nie ma juz nowszego biosu do mojej plyty sprawdzalem na stronie produceta. Czy ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje ze komp mi sie restartna?...
Dlaczego nie czytasz tego co napisaliśmy Ci wcześniej…uf…...
Kurcze mam ustawione wszystko na auto i jak pracowalem w cubase to mi sie wylaczyl komputer. Napisz mi jeszcze raz co trzeba zrobic. Mem testem nie moge sprawdzic bo pisze cos tam.......A moze mam zaslaby zasilacz moj zasilacz to modecom 350W. Mam na pokladzie karte UAD-1 moze ona pobiera duzo produ i dlatego sie zawiesil nie mam juz pojecia........

Dlaczego nie czytasz tego co napisaliśmy Ci wcześniej…uf…...
Kurcze mam ustawione wszystko na auto i jak pracowalem w cubase to mi sie wylaczyl komputer. Napisz mi jeszcze raz co trzeba zrobic. Mem testem nie moge sprawdzic bo pisze cos tam.......A moze mam zaslaby zasilacz moj zasilacz to modecom 350W. Mam na pokladzie karte UAD-1 moze ona pobiera duzo produ i dlatego sie zawiesil nie mam juz pojecia........
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
bez przesady - modecom to teraz bardzo dobre zasilacze robione przez fortrona......
a memtestem czemu nie mozesz sprawdzic??zrob cd startowy i odpal z niego kompa - 3 godziny i bedziesz widzial czy to wina ramu(co nie znaczy ze jest skopany)
daj wyzsze napiecie na ram czyli przynajmniej te 2.6V
cpu-z moze odczytywac z SPD na ramie i prawdy ci nie pokaze - tym bardziej ze co innego jest w SPD a inaczej sie ustawia ram bo robi sie to recznie
a memtestem czemu nie mozesz sprawdzic??zrob cd startowy i odpal z niego kompa - 3 godziny i bedziesz widzial czy to wina ramu(co nie znaczy ze jest skopany)
daj wyzsze napiecie na ram czyli przynajmniej te 2.6V
cpu-z moze odczytywac z SPD na ramie i prawdy ci nie pokaze - tym bardziej ze co innego jest w SPD a inaczej sie ustawia ram bo robi sie to recznie