Co się stało z Akutech?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
radwoc30
Co się stało z Akutech?

Post autor: radwoc30 » niedziela 30 wrz 2007, 01:08

Witam,

od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć strony firmy, ani informacji o tym co firmą Akutech się stało. Strona www nie działa, choć google i inne wyszukiwarki odsyłają do adresu, żadnych dodatkowych informacji nie ma. Są jakieś przyczyny? Tajemnica poliszynela ? Rozgniewana konkurencja? O co chodzi ?
Wiem, że podobnie jak ja wiele osób zakupiło tam sprzęt (nota bene w świetnej cenie), jak rozwiązać sprawę ewentualnej gwarancji?

pozdrawiam forum EiS
i Szanowną Redakcję

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Re: Co się stało z Akutech?

Post autor: JoachimK » niedziela 30 wrz 2007, 10:13

...Podobno właściciel miał tragiczny wypadek i nadal dochodzi do siebie. Więcej wie Groover.
...
tu
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » niedziela 30 wrz 2007, 12:59

......Podobno właściciel miał tragiczny wypadek i nadal dochodzi do siebie...

Choć (ponoć) nie ma ludzi niezastąpionych, a co akurat IHMO jest totalną, wręcz masakryczną bzdurą, bo każdy człek jest na bank inny i niepowtarzalny, to akurat właśnie Jacka mocno wśród nas brakuje, wciąż baardzo brakuje .
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
Arab

Post autor: Arab » niedziela 30 wrz 2007, 15:47

O Kurcze! Nie wiedziałem . Jest mi strasznie przykro robiłem u niego regularnie zakupy. Szkoda człowieka, ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze

P.S Moim zdaniem ten Pan miał jedne z najlepszych cen w Polskim internecie, np: EMU 0404 kosztowała rok temu prawie wszędzie 405-420 zł, ja kupiłem u niego za 390zł (po rabacie)

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » niedziela 30 wrz 2007, 16:11

...Moim zdaniem ten Pan miał jedne z najlepszych cen w Polskim internecie, np: EMU 0404 kosztowała rok temu prawie wszędzie 405-420 zł, ja kupiłem u niego za 390zł (po rabacie) ...

Ceny cenami, tu stała się rzecz o wiele straszniejsza, bo mocno brak go obecnie wśród tych, którzy swą ugruntowaną wiedzę (chyć jest naprawdę ich wielu w Polandii) potrafią fajnie przelać na papier .
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
JOURESY

Post autor: JOURESY » poniedziałek 01 paź 2007, 06:59

...No fajny debiut na forum, a moze Perceli sobie korespondował z Panem z Akutech-u,w związku z tym docenia jego fachowość, dlatego taka konkluzja. W sumie ja miałem z Tym panem do czynienia dwa razy, miły gość, zresztą mam farta bo w każdym sklepie są dla mnie mili...

Jou
[Post edytowany przez Admina w dniu 01/10/2007]

Redakcja

Post autor: Redakcja » poniedziałek 01 paź 2007, 09:18

Jacek Popiel, właściciel firmy Akutech, jest autorem m.in. świetnych testów (głównie instrumentów elektronicznych) w magazynie "FCM Muzyk".
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ODPOWIEDZ