Roland Juno G jako odtwarzacz MIDI
Witam!Czy Roland Juno G sprawdza się jako odtwarzacz midi na imprezach?Czy jest intuicyjny w obsłudze?Poproszę o opinie.
Jestem Muzykiem.
Re: Roland Juno G jako odtwarzacz MIDI
...Witam!Czy Roland Juno G sprawdza się jako odtwarzacz midi na imprezach?Czy jest intuicyjny w obsłudze?Poproszę o opinie....
A co to jest "odtwarzacz midi na imprezach" ?
Używałem Juno-G, ale ... nie rozumiem pytania.
Juno-G jest przyjemny i generalnie intuicyjny w obsłudze jako workstation / syntezator. Ale mam niejakie wrażenie że nie o to chodzi...
A co to jest "odtwarzacz midi na imprezach" ?
Używałem Juno-G, ale ... nie rozumiem pytania.
Juno-G jest przyjemny i generalnie intuicyjny w obsłudze jako workstation / syntezator. Ale mam niejakie wrażenie że nie o to chodzi...
Chodzi mi o to czy płynnie odtwarza utwory midi np.na weselach,potrzebuję klawisza na tego typu imprezy(keyboardy nie wchodzą w grę)jak np.JUNO G,który posiada przede wszystkim sampler oraz świetne barwy.
Jestem Muzykiem.
...Napiszcie waszą recenzję na temat JUNO G!...
No to ja napiszę krótko: Juno-G to świetny instrument, ale raczej nie użyłbym go jako "odtwarzacza MIDI". A co do szczegółów to po pierwsze było trochę na temat Juno na tym forum, a po drugie, to w EiS 9/2006 jest bardzo porządny test tego urządzenia - polecam.
Dlaczego napisałeś: "keyboardy nie wchodzą w grę"?
No to ja napiszę krótko: Juno-G to świetny instrument, ale raczej nie użyłbym go jako "odtwarzacza MIDI". A co do szczegółów to po pierwsze było trochę na temat Juno na tym forum, a po drugie, to w EiS 9/2006 jest bardzo porządny test tego urządzenia - polecam.
Dlaczego napisałeś: "keyboardy nie wchodzą w grę"?
No to ja napiszę krótko: Juno-G to świetny instrument, ale raczej nie użyłbym go jako "odtwarzacza MIDI".
Masz teraz na forum wątek o PA800 i Tyros2, tam jest kilka istotnych uwag w temacie odtwarzania plików MIDI.
Masz teraz na forum wątek o PA800 i Tyros2, tam jest kilka istotnych uwag w temacie odtwarzania plików MIDI.
Keyboardy nie wchodzą w grę przede wszystkim dlatego,że nie posiadają samplera,bez którego w dzisiejszych czasach nie wyobrażam sobie grania mając do dyspozycji tylko skromne barwy co jakiś czas odświeżane w kolejnych "flagowych"keyboardach Roland.
Jestem Muzykiem.