Logic 8 - pełna rewolta?
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 07:20 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Re: Logic 8 - pełna rewolta?
No masakra, ale pensje to inny temat.
Logic 8 miał światową premiere 12 września, tylko że dla nich świat to New York, London, Paris, Berlin, Sydney. Ale Warszawa, Praga czy Lisbona już nie...
Logic 8 miał światową premiere 12 września, tylko że dla nich świat to New York, London, Paris, Berlin, Sydney. Ale Warszawa, Praga czy Lisbona już nie...
Jestem przystojny i młody
...No i mam. 8 płyt DVD, instalacja ca. 3 godziny, pudło waży 5 kilogramów!!!
Full wypas jak to mówią
Full wypas jak to mówią

...... w Polsce nadal jest Logic 7 za ok. 1100 Euro
...
W Polsce nadal są też pensje po 680 zł.
...
spoko - kurski mowil ze srednia to 1000 dolcow........
za drogo i tak - ale kto ma kupic ten kupi - reszta bedzie jechac na tanich albo free albo na piratach....i niech pozniej apple nie narzeka ze sprzedali 100 logicow a sciagnieto 10000 piratow.....bo pretensje moga miec tylko do siebie

W Polsce nadal są też pensje po 680 zł.

...
spoko - kurski mowil ze srednia to 1000 dolcow........
za drogo i tak - ale kto ma kupic ten kupi - reszta bedzie jechac na tanich albo free albo na piratach....i niech pozniej apple nie narzeka ze sprzedali 100 logicow a sciagnieto 10000 piratow.....bo pretensje moga miec tylko do siebie
Notabene, swietne posuniecie ze strony Maca.
Cubasowcy/PC-towcy stana sie Logicowcami/MACowcami

(Logica na PC napewno nie bedzie.)...
U mnie właśnie tak się dzieje, porzuciłem jakiś czas temu PC i szarpnąłem się na Maca, bolało ale szybko się zagoiło, jeszcze załapałem się na cubase 4 (tylko dlatego że muszę być kompatybilny z jednym z moich ważniejszych kontrachentów) ale w tej sytuacji kiedy LOGIC zrobił taką cenę to przyglądnę się temu uważnie, podoba mi się ten program nie od dziś , tylko nie było mnie stać na tak drogi eksperyment, powiedzmy że 499$ to do przełknięcia. Mam w Macu od początku taką namiastkę logica czyli Garage Band, kiedy czekałem na C4 zrobiłem na tym kilka tematów, kilka nawet się załapalo do jednego serialu hi hi hi, programik naprawdę świetny aż się boję pomyśleć co oferuje dorosły logic.