Witam. Czym się rużnią te dwa efekty? Część różnic takich jak inne przeznaczenie, możliwość sterowania variaxa przez live, zainstalowany tam fx Junkie czy jakoś tak znam.
Gdzieś przeczytałem, że symulacje pieców, kolumn i inne efekty są identyczne w tych dwóch efektach. Czy to prawda?
i jak przedstawia się sprawa własnych ustawień. Czy któryś z nich ma więcej dostępnych parametrów albo np. większą elastyczność w kolejności poszczególnych elementów?
POD XT vs POD XT Live
Re: POD XT vs POD XT Live
...Witam. Czym się rużnią te dwa efekty? Część różnic takich jak inne przeznaczenie, możliwość sterowania variaxa przez live, zainstalowany tam fx Junkie czy jakoś tak znam.
Gdzieś przeczytałem, że symulacje pieców, kolumn i inne efekty są identyczne w tych dwóch efektach. Czy to prawda?
i jak przedstawia się sprawa własnych ustawień. Czy któryś z nich ma więcej dostępnych parametrów albo np. większą elastyczność w kolejności poszczególnych elementów?...
korzystalem z jednego jaki z drugiego wszystko to o czym piszesz sie zgadza ale jesli jeszcze nie kupiles to wstrzymaj sie z decyzja doloz 700z i zainwestuj w sansampa obecnie na tym pracuje i jestem zachwycony brzmienia tego pudelka zgniataja poda pod kazdym wzgledem pozdrawiam
i jak przedstawia się sprawa własnych ustawień. Czy któryś z nich ma więcej dostępnych parametrów albo np. większą elastyczność w kolejności poszczególnych elementów?...
korzystalem z jednego jaki z drugiego wszystko to o czym piszesz sie zgadza ale jesli jeszcze nie kupiles to wstrzymaj sie z decyzja doloz 700z i zainwestuj w sansampa obecnie na tym pracuje i jestem zachwycony brzmienia tego pudelka zgniataja poda pod kazdym wzgledem pozdrawiam
Re: POD XT vs POD XT Live
a który model byś mi poradził bo prawdę mówiąc w poszukiwaniach efektów zapomniałem o tech21 a mają tego sporo.