Co lepiej kupić ?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:
Re: Co lepiej kupić ?

Post autor: Tadeo » czwartek 31 maja 2007, 08:55

Sorry, właśnie się dowiedziałem, że ponoć aranż audio do MIDI genialnie skonwertuje niejaki Corel Sound. Mea culpa.
...
W tej kwesti i tak nic nie pobije programu chow tour nick...

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » wtorek 05 cze 2007, 09:24

Kolego, napisz już może wreszcie co, gdzie i ile waży. I czy rozmawiamy o wersji instalacyjnej, czy zajętości na dysku po instalacji.
...
Sprawdzałem zajętość w Panel sterowanie - Dodaj/Usuń programy. SX tam waży jekieś 88 MB. A ile zajmuję gdzie indziej to nie wiem. Mógłby ważyć nawet 3 Giga, ważne żebym mógł w nim pracować komfortowo.

Awatar użytkownika
NoRd384

Post autor: NoRd384 » wtorek 05 cze 2007, 16:45

...Dzięki dzięi a ile MB zajmuje ten twój program ?> ...
MB odpowiedz
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

atlantic

Post autor: atlantic » wtorek 05 cze 2007, 20:10

Chodzi mi tylko aby audio przerobić na midi - i napisałeś mi że w tym programie reaper można to zrobić ja go mam ale nie mam pojęcia jak z audio przekształciś na midi - napisz mi jak mozesz jak wogóle poruszac się w tym programie. - pozdro...

Z audio na midi to będzie coś jakby 16 puszek farby o różnych kolorach wlać i wymieszać w jednym wiadrze , może znajdą się kiedyś tacy co napełnią te puszki z powrotem takimi samymi kolorami , ale jak na razie o takich nie słyszałem

Sa co prawda jakieś programy , ale one najprawdziwsze byłyby gdyby w utworze grał tylko i wyłącznie jeden instrument np. piano

ODPOWIEDZ