A co to za pan?
- wishmaster
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
Re: A co to za pan?
czy to nie Mike Oldfield i jego Fruity Loops?
...czy to nie Mike Oldfield i jego Fruity Loops?...
Sam on...jako żywo
Sam on...jako żywo

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
......czy to nie Mike Oldfield i jego Fruity Loops?...
Sam on...jako żywo
...
http://www.mikeoldfield.com/flash/mike.htm
Sam on...jako żywo

...
http://www.mikeoldfield.com/flash/mike.htm
przyjzyjcie sie , na zdjeciu ten "pan" ma sprytne coś do podtrzymywania ręki , przy klawiaturze ... nie widziałem jeszcze czegos takiego
podpórka pod reke, spoko patent. Frut jest eleganckim wszstko mającym programem, można w nim zrobić prawie wszstko, tylko te nagrywanie ścieżek audio mnie wk#$%ia. Po co tak komplikować nagrywanie plików traków??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
a niechby i miał na każdą rękę i nogę...na powieki i uszy też....w niczym mu to nie pomaga robić dobrej muzyki.....
żeby nie było: jestem oddanym fanem tego pana, ale moje "faństwo" drastycznie urywa się na roku 1983 i tylko na chwilę powraca w Amaroku.
pozdrowienia
żeby nie było: jestem oddanym fanem tego pana, ale moje "faństwo" drastycznie urywa się na roku 1983 i tylko na chwilę powraca w Amaroku.
pozdrowienia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Spory LCD! Musi duzo kręcic głową żeby coś zobaczyć. Ciekawe jaka jest maksymalna optymalna wielkość ekranu, ustawionego w tradycyjnej odległości, powyżej której funkcjonalność spada.
A może zrobią ekrany panoramiczne, zakrzywiające sie?
A może zrobią ekrany panoramiczne, zakrzywiające sie?
- dyrektor69
A ja majka lubie za klimaty choc czasem mnie niestety denerwuje brzmienie jego gitary... :/ Wibruje jak koza... :)
dyrektor69 - nic dodac, nic ujac :)