Pęknięty bębenek

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
B.J.
Pęknięty bębenek

Post autor: B.J. » środa 10 sie 2005, 12:23

Witam

Może to nie miejsce na taki wątek, ale może ktoś z was spotkał się kiedyś z podobnym problemem i rozwieje moje wątpliwości.

Kilka dni zaczęło mi szwankować ucho (było troche przytkane). Właśnie wróciłem od lekarza i okazuje, że mam pęknięty bębenek. Cały czas słysze tylko troche szumi mi w uchu. Myślicie, że wyleczeniu (a raczej zaleczeniu bo zdaje sobie sprawe, że to ucho już nigdy nie będzie jak nowe i nie będzie działało tak samo), będzie na tyle sprawne żebym dalej mógł produkować muzykę, czy takie uszkodzenie absolutnie dyskwalifikuje mnie jako producenta? Jest sens robić sobie nadzieje czy od razu powiniennem szukać sobie nowego zajęcia?
)))-------D'n'B-------->

Awatar użytkownika
MATT669

Re: Pęknięty bębenek

Post autor: MATT669 » środa 10 sie 2005, 13:20

...Witam

Może to nie miejsce na taki wątek, ale może ktoś z was spotkał się kiedyś z podobnym problemem i rozwieje moje wątpliwości.

Kilka dni zaczęło mi szwankować ucho (było troche przytkane). Właśnie wróciłem od lekarza i okazuje, że mam pęknięty bębenek. Cały czas słysze tylko troche szumi mi w uchu. Myślicie, że wyleczeniu (a raczej zaleczeniu bo zdaje sobie sprawe, że to ucho już nigdy nie będzie jak nowe i nie będzie działało tak samo), będzie na tyle sprawne żebym dalej mógł produkować muzykę, czy takie uszkodzenie absolutnie dyskwalifikuje mnie jako producenta? Jest sens robić sobie nadzieje czy od razu powiniennem szukać sobie nowego zajęcia? ...

a co miałeś? jakieś stany zapalne?

czasami wystarczy wyszukiwarka internetowa. np. tu:

http://www.ichs.pl/9171.dhtml

piter12
Kontakt:

Re: Pęknięty bębenek

Post autor: piter12 » sobota 19 maja 2007, 20:33

...Witam

Kilka dni zaczęło mi szwankować ucho (było troche przytkane). Właśnie wróciłem od lekarza i okazuje, że mam pęknięty bębenek. Cały czas słysze tylko troche szumi mi w uchu. Myślicie, że wyleczeniu (a raczej zaleczeniu bo zdaje sobie sprawe, że to ucho już nigdy nie będzie jak nowe i nie będzie działało tak samo), będzie na tyle sprawne żebym dalej mógł produkować muzykę, czy takie uszkodzenie absolutnie dyskwalifikuje mnie jako producenta? Jest sens robić sobie nadzieje czy od razu powiniennem szukać sobie nowego zajęcia? ...

Witaj, ja mam coś bardzo podobnego do Twojego problemu tj. kolega walnął mnie z liścia w uchu i mam takie same objawy co Ty + wyraźniej słyszę bassy.
Mam pytanie; Wyleczyłeś się z tego?
Są jakieś komplikacje?
Czy słyszysz już dobrze na to ucho?
Jest już wszystko w porządku?

ODPOWIEDZ