Czy ktoś używa tego na platformie systemu pro tools lub w pakiecie Systemu 6000 firmy TC?
Uzywam od dawna MD2 w M5000 (to jest to samo ale bez M/S i bez Brickwall)
Co do System 6000, to tam jest duzo doskonalsze narzedzie - MD4 (to nie jest rozwiniecie MD3 ale inny algorytm)
Na powercore działa ten plugin dość dziwnie- wpływa na faze sygnału, niczym tanie pseudostereo..
Pomaga jedynie ponowne zaaplikowanie wtyczki.
?
Nic podobnego do 'taniego pseudostereo' nie zauwazylem przez kilka lat uzywania w M5000

, na PoCo dziala tak samo jak ten z M5000, sa nawet te same presety (jesli nie liczyc opcji M/S, ktora - jak dla mnie - na poczatku robila spore wrazenie, ale szybko mi przeszlo

).
Dla mnie - bez watpienia jedno z najlepszych tego typu algorytmow, duzo lepsze narzedzie od innych multiband procesorow. Poza tym szkoda, ze nie zawsze sprawdzi sie Brickwall.
Wg mnie, MD2/3 pozwala na duzo lepsza kontrole i kreatywnosc kompleksowego materialu, niz inne wielopasmowe procesory, choc dlugo musialem sie uczyc obslugi, zanim umialem kontrolowac material w daleko bardziej posunietym stopniu niz w przypadku innych popularnych wtyczek wielopasmowych.
Az sie dziwie, ze ta sama firma produkuje takze MasterX3, ktorego nie trawie w jakimkolwiek mozliwym ustawieniu
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!