Karta ADAT do miksera Behringer DDX
był niedawno temat tego miksera w kontekscie nagrań. Uzywam go 10 miesięcy do małych sztuk estradowych i nagrań w terenie, sprawdza się na razie bez zarzutu, ale mam problem z dostaniem do niego karty ADAT, dystrybutorzy nabrali wody w usta. Narazie nagrywałem korzystając z wyjść Aux i insertów ale to półśrodki. O ile wiem nie jest już produkowany ale może ktoś wie coś o tych kartach ewentualnie drugim takim mikserze.

zawodowo pracujący akustyk live i studio
Re: Karta ADAT do miksera Behringer DDX
pytaj sie w niemczech w sklepach internetowych moze ktos jeszcze ma
niestety trzeba bylo kupic odrazu z karta bo teraz bedziesz mial klopot - a dopiero z karta ten mikser rozwija skrzydla
niestety trzeba bylo kupic odrazu z karta bo teraz bedziesz mial klopot - a dopiero z karta ten mikser rozwija skrzydla
Chyba będę tak szukał przez ogłoszenia, a co do miksera to porównywaliśmy go z Yamahą O1V96, który mamy w studio i trudno było się dosłuchać różnic natomiast funkcjonalnie parę spraw do przodu (enkodery przy każdym torze i wskaźniki) niestety brakuje korekcji na auxach. Zobaczymy jak będzie z trwałością. Gdyby ktoś słyszał o kartach do niego lub drugim egzemplarzu to będę wdzięczny
elamaaku@gmail.com
elamaaku@gmail.com

zawodowo pracujący akustyk live i studio
wiem bo sam mialem takowy - bardzo ale to bardzo wygodny w studiu i naprawde trudno znalezc podobny routing w duzo drozszym sprzecie
trwalosc w porzadku - 2 lata uzywania i zero problemow
jakbys chcial drugi z karta adat to daj znac :zbynia@op.pl - moze cos bym wskoral niedrogo ale samej karty to nie dam rady
trwalosc w porzadku - 2 lata uzywania i zero problemow
jakbys chcial drugi z karta adat to daj znac :zbynia@op.pl - moze cos bym wskoral niedrogo ale samej karty to nie dam rady