Dzień dobry
Mam pytanie w zasadzie do redakcji EiS. Nie mogłem znaleźć odpowiedzi w archiwum artykułów więc chcę Was zapytać czy na łamach EiS był zamieszczany test zestawów perkusyjnych. Przepraszam ze pytam tutaj ale nie mam za bardzo jak innaczej
Test zestawów
Re: Test zestawów
...Dzień dobry
Mam pytanie w zasadzie do redakcji EiS. Nie mogłem znaleźć odpowiedzi w archiwum artykułów więc chcę Was zapytać czy na łamach EiS był zamieszczany test zestawów perkusyjnych. Przepraszam ze pytam tutaj ale nie mam za bardzo jak innaczej...
Albo czy ktoś mógłby wskazać odpowiedni link ... (nie jestem leniem! :) )
Mam pytanie w zasadzie do redakcji EiS. Nie mogłem znaleźć odpowiedzi w archiwum artykułów więc chcę Was zapytać czy na łamach EiS był zamieszczany test zestawów perkusyjnych. Przepraszam ze pytam tutaj ale nie mam za bardzo jak innaczej...
Albo czy ktoś mógłby wskazać odpowiedni link ... (nie jestem leniem! :) )
Początkujący realizator, wokalista sesyjny. Pare płyt na koncie.
Pamiętam, że w którejś estradzie był test 3 zestawów do perkusji i nawet nagrania na płytce (porównanie opisywanych zestawów). Sprzawdzę, który to był numer i Ci powiem.
Jeśli chodzi Ci o zestawy perkusyjne, to z tego co wiem (czytam regularnie Eis od 2002r.) nie. Ale jeśli chodzi Ci o zestawy mikrofonów do perkusji to tak.
[addsig]
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
...Jeśli chodzi Ci o zestawy perkusyjne, to z tego co wiem (czytam regularnie Eis od 2002r.) nie. Ale jeśli chodzi Ci o zestawy mikrofonów do perkusji to tak.
...
No właśnie chodzi o test zestawów perkusyjnych , a nie mikrofonów. Prenumeruje Eis ,ale nie znalazłem , może ktoś znalazł na necie? Dzięki za odzew
...
No właśnie chodzi o test zestawów perkusyjnych , a nie mikrofonów. Prenumeruje Eis ,ale nie znalazłem , może ktoś znalazł na necie? Dzięki za odzew
Początkujący realizator, wokalista sesyjny. Pare płyt na koncie.