Neutrik NP2X-B - średnica obudowy złącza

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
wasyl25
Re: Neutrik NP2X-B - średnica obudowy złącza

Post autor: wasyl25 » sobota 20 sty 2007, 21:08

A Neutriki nie są produkowane w Chinach a w Europie
...
dzieki, ale juz to widziałem. ale i tak dzieki za dobre checi:D Pozdro.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.

R.B.

Post autor: R.B. » sobota 20 sty 2007, 22:33

...Wasyl masz na mysli jack?
bo jesli tak to spokojnie pasuja bo mam takowe !
jeden obok drugiego sie miesci!!
Pozdrawiam...
chodzi mi o jacka. A masz karte RME multi face??...
Tak mam RME multi face
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

Awatar użytkownika
wasyl25

Post autor: wasyl25 » sobota 20 sty 2007, 23:49

mam takie pytanko jeszcze jedno. moze wiecie cos na temat tego ze klotz zacza produkować kable w chinach i podobno sie jakość pogorszyła?? Sam mam kable klotza, i jest wszstko ok od dluzszego czasu. a teraz zamiezam dokupic dosyc sporo kabla i nie wiem czy warto. Czy ktoś z was kupywał ostanio kable klotza??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 21 sty 2007, 02:08

3/4 firm produkuje sprzet w chinach...albo podzespoly....daje ci to cos do myslenia?

Awatar użytkownika
wasyl25

Post autor: wasyl25 » niedziela 21 sty 2007, 13:37

...3/4 firm produkuje sprzet w chinach...albo podzespoly....daje ci to cos do myslenia?...
to ze sprzet jest produkowany w chinach nie oznacza ze jest gorszy. Zale t jest wiele, po pierwsze cena. Ale jak wiadomo bywa róznie. Np oktava... Słyszałem ostatnio od pewnego człowieka który sprzedaje kable, cytuje: "nie sprzedaje ostatnio kabli klotza, bo przeniesli produkcje do chin i klijeci nazekali. Moge ci zaproponowac kable Cordial-a..." Zastanawia mnie, to czy człowiek ten mówił prawde, czy tylko chciał sprzedac to co miał na stanie. Ta druga opcja jest bardziej prawdopodobna. Ale przed zakupem wole sie zapytac czy ktoś to sprawdzał

ODPOWIEDZ