Nowe miksery Behringer XENYX
...Tyle też zrozumiałem, ale czym się różni od innych korekcji?...
W wydaniu Beringhera "British EQ" może się okazać terminem z tej samej półki, na której mieszczą się m.in. "chińska demokracja" i "ruski rok".
W wydaniu Beringhera "British EQ" może się okazać terminem z tej samej półki, na której mieszczą się m.in. "chińska demokracja" i "ruski rok".
Re: Nowe miksery Behringer XENYX
W wydaniu Beringhera "British EQ" może się okazać terminem z tej samej półki, na której mieszczą się m.in. "chińska demokracja" i "ruski rok"....
spoko. ale wydaje mi sie ze tam tez pracuja fachowcy od sprzetu i brzmienia, wiec wydaje mi sie ze raczej wiedza co robia.
A tak pozatym to czym ruzni sie brytyjska korekcja od zwykłej, jaki to ma wpływ na brzmienie. bo równie dobrze mozna powiedziec korekcaj polska, czy niemiecka, tylko po co. wiec ponawiam pytanie jak to sie ma do brzmienia??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
sory. chyba juz roumiem, ocb, przeczytalem kilka postów wyzej ktorych niezauwarzylem, no i jeszcze sobie poguglalem, i jest. pozdro
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
nie wazne co pisza wazne ze działa, dobrze działa i jest tanie .... dla wielu to jest to czego potzrbuja . Jasne korekcja korekcji nie rowna, .... kurcze czasami jak czytam jakie piardy piciskacie to sie flaki wywracaja . to co proponuje Behringer to najlepsze co moze byc za te pieniadze , teraz czy ktos lapsza argumentacje ?
teraz czy ktos lapsza argumentacje ? ...
Ale jaką tezę mamy uargumentować?
Ale jaką tezę mamy uargumentować?
w rzeczywistosci , angielskie stoły brzmia miekko , a Eq jest jak aksamit , a nie darty sie papier . oczywiscie to taki slogan, moze cos i tam zmienili no chyba napewno cos ....
Amek Hendrix chyba nie jest brytyjski, bo brzmi jak "darty sie papier ". w przeciwieństwie do SSla nie mówiąc o Neve. A Studer też brzmi miękko.
reżyser dźwięku, rencista
Mnie interesuje inna "zabaweczka".
Behringer MicroAMP HA400
Czy ktoś ma dane jakie jest wzmocnienie dla słuchawek 32 Ohm ?
A może ktoś już ma ten "preampik" słuchawkowy ?
Warto tym się interesować ?
Będę bardzo dźwięczny....
Właśnie. Mnie też to zainteresowało. Oczywiście nie oczekukję cudów (cena poniżej 100 zł), ale akurat szukam prostego wzmacniacza słuchawkowego bardziej do zastosowań multimedialnych, niż pro i myślę, że ten zdałby egzamin. Dlatego ciekaw jestem Waszych opinii na ten temat.
Pozdrawiam
Behringer MicroAMP HA400
Czy ktoś ma dane jakie jest wzmocnienie dla słuchawek 32 Ohm ?
A może ktoś już ma ten "preampik" słuchawkowy ?
Warto tym się interesować ?
Będę bardzo dźwięczny....
Właśnie. Mnie też to zainteresowało. Oczywiście nie oczekukję cudów (cena poniżej 100 zł), ale akurat szukam prostego wzmacniacza słuchawkowego bardziej do zastosowań multimedialnych, niż pro i myślę, że ten zdałby egzamin. Dlatego ciekaw jestem Waszych opinii na ten temat.
Pozdrawiam
www.myspace.com/pchelki
-
- Kontakt:
hmmm...
a kieszonkowe wersje XENYX nie mają złącza usb
a kieszonkowe wersje XENYX nie mają złącza usb
http://www.myspace.com/audiophone
a czy te xenyx-y maja zasilanie PHANTOM ? czy przypadkiem nie o to chodzi jak piszą british eq?
strona producenta rozwieje watpliwosci