Podkładanie mp3 lub WAV pod filmik
Czołem,
mam do podłożenia parę plików WAV/mp3 pod krótkie filmiki WMV/AVI/mpeg,
mam pytanie jakiego programu użyć, najlepiej darmowego.
Nie potrzebuję żadnych bajerów, tylko fizycznie podłożyć (dźwięku w filmikach nie ma) 1:1.
jest coś takiego?
mam do podłożenia parę plików WAV/mp3 pod krótkie filmiki WMV/AVI/mpeg,
mam pytanie jakiego programu użyć, najlepiej darmowego.
Nie potrzebuję żadnych bajerów, tylko fizycznie podłożyć (dźwięku w filmikach nie ma) 1:1.
jest coś takiego?
Re: Podkładanie mp3 lub WAV pod filmik
...jest coś takiego?...
Windows Movie Maker
Windows Movie Maker
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
rety, nie wiedziałem że jest taki wybór!
dzięki koledzy, pozdrawiam
dzięki koledzy, pozdrawiam

Z wyżej wymienionych polecałbym zwłaszcza VirtualDub. Sporo funkcji i wygodny w użyciu.
http://www.searchengines.pl/ - tu znajdziesz przydatne informacje m. in. o VirtualDub.
http://www.searchengines.pl/ - tu znajdziesz przydatne informacje m. in. o VirtualDub.
Sony Vegas- prosty i fajny

...Sony Vegas- prosty i fajny
...
znam nawet mi sie podoba, chociaz czasami mam z nim problemy. A nie orientujecie sie w ktorym z tych programow mozna ustawic siatke czasu dopasowana do tempa np 120bpm ? Mi caly czas wyswietla w sekundach a to nie pozwala na idealne zgranie obrazu z dzwiekiem ;/

znam nawet mi sie podoba, chociaz czasami mam z nim problemy. A nie orientujecie sie w ktorym z tych programow mozna ustawic siatke czasu dopasowana do tempa np 120bpm ? Mi caly czas wyswietla w sekundach a to nie pozwala na idealne zgranie obrazu z dzwiekiem ;/
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
w ktorym z tych programow mozna ustawic siatke czasu dopasowana do tempa np 120bpm ?
Cubase?
Cubase?

...w ktorym z tych programow mozna ustawic siatke czasu dopasowana do tempa np 120bpm ?
Cubase?
...
odpalalem w cubasie minutowy filmik, i byly problemy. Program czasami bardzo zwalnial i robil rozne psikusy. Np zniknelo wyswietlanie pojedynczych klatek... I aplikacja mi nie dzialala stabilnie. Czego nie moglem powiedziec o sony vegas. Jakies 2 lata temu byl artykul o vegasie w eis ale nie pamietam zeby tam cos pisali o mozliwosci ustawiania tempa. A nie oszukujmy sie ze taka opcja jest ogromnie potrzebna przy robieniu np teledysku.
Cubase?

odpalalem w cubasie minutowy filmik, i byly problemy. Program czasami bardzo zwalnial i robil rozne psikusy. Np zniknelo wyswietlanie pojedynczych klatek... I aplikacja mi nie dzialala stabilnie. Czego nie moglem powiedziec o sony vegas. Jakies 2 lata temu byl artykul o vegasie w eis ale nie pamietam zeby tam cos pisali o mozliwosci ustawiania tempa. A nie oszukujmy sie ze taka opcja jest ogromnie potrzebna przy robieniu np teledysku.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
odpalalem w cubasie minutowy filmik, i byly problemy. Program czasami bardzo zwalnial i robil rozne psikusy. Np zniknelo wyswietlanie pojedynczych klatek... I aplikacja mi nie dzialala stabilnie.
Robie na kubusiu filmy po 40 minut, z karta przechwytujaca video na zwykly telewizor (stary matrox, nowoczesna prawie kazda tak moze). Zadnych problemow. Jeden warunek - raczej nie divx
- z videocd dziala idealnie.
Robie na kubusiu filmy po 40 minut, z karta przechwytujaca video na zwykly telewizor (stary matrox, nowoczesna prawie kazda tak moze). Zadnych problemow. Jeden warunek - raczej nie divx