Witam, chciałbym zakupić kontroler novation remote se zero, ale nie mogę nigdzie znalezę informacji czy on współpracuje z cubase se3. Na stronie dystrybutora znalazlem, że jakieś trzy kontrolery pasują do cubase se (bez żadnego numerka przy nazwie). Czy chodzi o cubase se3 również? pozdrawiam
Kontroler dla Cubase SE3
Re: Kontroler dla Cubase SE3
*znalezę == znaleźć... wybaczcie już późno

Dodam jeszcze tylko: przeczytałem właśnie, że TranzPort działa pod cubase LE mimo, że ten kontroler też nie jest wymieniony w info.
...Dodam jeszcze tylko: przeczytałem właśnie, że TranzPort działa pod cubase LE mimo, że ten kontroler też nie jest wymieniony w info....
Praktycznie każde urządzenie wysyłające komunikaty MIDI można nauczyć współpracy z cubase - jako generic controler i użyć w programie opcji LEARN.
Praktycznie każde urządzenie wysyłające komunikaty MIDI można nauczyć współpracy z cubase - jako generic controler i użyć w programie opcji LEARN.
Hammond SK1
......Dodam jeszcze tylko: przeczytałem właśnie, że TranzPort działa pod cubase LE mimo, że ten kontroler też nie jest wymieniony w info....
Praktycznie każde urządzenie wysyłające komunikaty MIDI można nauczyć współpracy z cubase - jako generic controler i użyć w programie opcji LEARN....
Właśnie dostałem mejla od producenta TranzPort, z którego dowiedziałem sie, że ten kontroler nie działa tylko pod Cubase SE
Praktycznie każde urządzenie wysyłające komunikaty MIDI można nauczyć współpracy z cubase - jako generic controler i użyć w programie opcji LEARN....
Właśnie dostałem mejla od producenta TranzPort, z którego dowiedziałem sie, że ten kontroler nie działa tylko pod Cubase SE